Nie jesteś zalogowany.
Tytuł: Gantz
Tytuł oryginalny: Gantz
Tytuł polski: Gantz
Typ: Film kinowy
Data premiery: 29.01.2011
Gatunki: Adaptacja mangi, Sci-Fi, Seinen
Źródło: Blueray
Informacje techniczne: rozdzielczość 1280x688, dźwięk: AAC 5.1 ~320kbps, napisy: ass
Tłumaczenie: Darth Dragon
Korekta: Coellus
Typesseting: Darth Dragon
Kodowanie: Wooren
Ratując pijanego mężczyznę, dwóch młodych chłopaków ginie pod kołami metra. Mogłyby się wydawać, że to koniec, jednak wtedy zaczynają się dziać niezwykłe rzeczy. Odzyskują przytomność w dziwnym pomieszczeniu z czarną kulą po środku. Niedługo potem zostają przeteleportowani do obcego miasta, gdzie muszą stawić czoła nieznanym im stworzeniom. A wszystko to, żeby odzyskać życie...
Ostatnio edytowany przez Wooren (2012-06-05 19:34:08)
To fake czy nie?
Podwójna zasłona
Niech każdy myśli, że to fake
Ostatnio edytowany przez Wooren (2012-04-01 15:18:24)
Bo długo się to tego tytułu przymierzałem, a tak jak jest, to się obejrzy. Btw, 2 film macie zamiar wydać?
Tak, tylko z dobrym źródłem są problemy.
No właśnie Nie chce mi się ściągać startych, ledwo żywych torrentów, a ten wasz np. idzie z taką sobie prędkością 2MB/s
Z drugim jest taki myk, że są 2 wersje, różnica jednej sceny pod koniec filmu, ale jednak. Pytanie, do której wersji będzie jakieś sensowne źródło, ale to już Woorena trzeba by pytać.
Ostatnio edytowany przez coellus (2012-04-01 15:39:48)
Ty dulowaty userze!
Dodaliśmy ddl do filmu, ale torrent ciągle jest żywy.
łatwiej z ddl, coś tracker nawala do tego filmu
mhm musialem inna przegladarke zainstalowac bo Maxthronem coś nie za bardzo DDL działał :S
ale już ściągam.
Jakaś szansa na "wskrzeszenie" tych torków lub DDL (najlepiej google drive)
Jakaś szansa na "wskrzeszenie" tych torków lub DDL (najlepiej google drive)
Wrzuce na mega bo mam (99% pewnosci), ale dopiero jutro, bo ostatnio z dyskami rewolucje robilem i dysk "storage" lezy obok kompa Jak bedzie dam linka.
ara ara...
Mogę wiedzieć co to za film? Na MALu nie mogę znaleźć nic takiego z 2011 roku.
Moja lista anime: klik
Uploading in progress za ~2h beda linki wrzucam na gdrive, wysyl;anie na mega dziwnie wolno szlo.
edit. damn musze do pracy pojechac dam linki jak wroce, pewnie juz sie skonczy wrzucac.
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2018-05-09 16:02:49)
ara ara...
Jeden pod drugim ale na glownej bedzie widac Linka
Super, ale chyba dopiero jutro pobiorę (bo coś mi zamula dzisiaj), więc potrzymaj, jeśli możesz
Polezy troche ile to sam nie wiem z gdrive malo kozystam
ara ara...