Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam pytanie czy tylko mi sie tak zacina rapidshare ze sciaga przez 1 sec a przez nastepne 5 stoi i nic nie leci?
Nie da sie upowac na jeszcze 1 server jakis? Bo 1 rapidshare jest troche wkurzajacy mam internet 12mb wiec powinno mi bardzo szybko sciagac. Kiedys mi sciagalo bardzo szybko a teraz to podobno przez rapidshare jest ale skoro tak jest to czemu dalej uploadujecie na rapid tylko :/ ?
Przy niektórych plikach miałem podobny problem
Na premium nie będziesz miał problemu
czemu dalej uploadujecie na rapid tylko :/ ?
Może nie jestem na czasie, ale kto z tutejszych 'uploaduje na rapida tylko :/ ?' ?
O dziwo nigdy tutaj nie widziałem plików od jakiejś grupy na RS. Takie cyrki z pobieraniem są odkąd zamknięto Megaupload i się przestraszyli.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2012-04-03 17:37:05)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Nyan np. uploaduje tylko na RS, mówiąc jedynie o DDL.
O dziwo nigdy tutaj nie widziałem plików od jakiejś grupy na RS. Takie cyrki z pobieraniem są odkąd zamknięto Megaupload i się przestraszyli.
Mało widziałeś.
W ramach podziału serii część wydań KA trafiła właśnie na Rapida. Jest chimeryczny, ale ściągalny. No oczywiście, jeśli nie liczy się na ściąganie szast-prast. Przy tym oni jeszcze walczą, a takie WU dla przykładu właśnie podwinęło ogon i zlikwidowało możliwość współdzielenia plików na sieci. Tym samym masa uploadu poszła się ponownie kochać.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Mam pytanie czy tylko mi sie tak zacina rapidshare ze sciaga przez 1 sec a przez nastepne 5 stoi i nic nie leci?
Tak, taką mają wprowadzoną politykę. W rzeczywistości prędkość skacze 500KB - 0KB - 500KB - 0KB ... Co daje [wg ich, nie tak znowu nowej, polityki] niecałe 30KB/s Czyli każdy tak ma, to normalne ;)
@slymsc: MASA czyli 640GB mojego UPu PL subów i ok 100GB innych różności anime :( Cóż, po świętach wrzucam od nowa ...
No dobra dzieki za odpowiedzi bd po prostu z chomikuj pobieral tam tanio wychodzi jak co ^^.
Strony 1