Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tłumaczenie, typesetting: Yoshimori
Korekta: thingslikethis
Status odcinków: 12/12
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6
Odcinek 7
Odcinek 8
Odcinek 9
Odcinek 10
Odcinek 11
Odcinek 12
Ostatnio edytowany przez Yoshimori (2012-04-03 16:24:59)
Odnośnie tego obrazka: Czy mi się zdaje czy Louise podrosła? Coś długie nogi ma
Ostatnio edytowany przez Tanis (2012-04-03 17:47:57)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Pewnie przegięli z wysokością Saita, więc Louise też podwyższyli :p
Nareszcie koniec tego badziewia, aż 12 odcinek przewinąłem do 17 minuty, by mieć go już z głowy. Jakoś poprzednie sezony fajnie mi się oglądało, ale w tym przypadku po kilku odcinkach tylko się zmuszałem.
Gorszy niż III sezon czy lepszy ? III sezon był zdecydowanie najsłabszy choć I i II jak dla mnie był tylko trochę powyżej przeciętnej.
Możliwe, że był lepszy dlatego, że oglądałem, gdy zaczynałem zabawę z anime, a teraz jestem po 200-300 produkcjach, więc trochę gust sobie wyrobiłem, może dlatego
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-04-03 19:03:34)
Możliwe, że był lepszy dlatego, że oglądałem, gdy zaczynałem zabawę z anime, a teraz jestem po 200-300 produkcjach, więc trochę gust sobie wyrobiłem, może dlatego
Sam nie wiem czy ilość obejrzanych anime (z 500 chyba widziałem) powoduje, że produkcje które kiedyś ci się podobały, obecnie wydają się gorsze.
Pamiętam, że zawsze było tak, że jak lubiłem w anime dane postacie, sceny, fabuły, pomysły itp to obecnie również mi się podobają. Możliwe, że tolerancja jest mniejsza (chociażby na niektóre tsundere i głównych bohaterów) i oczekuję czegoś lepszego (chociażby w kwestiach wizualnych), ale gust się zazwyczaj zbytnio nie zmienia.
Zawsze "Shana" podobała mi się o wiele bardziej niż "Tsukaima", gdyż miała w sobie poważniejszy klimat, lepszą bohaterkę i znacznie lepsze (efektowniejsze z fajniejszą muzyką) walki.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-04-03 19:54:12)
Strony 1