Nie jesteś zalogowany.
Jezu, przeczytałem i stan przedzawałowy. Pieniążki już się odkładają...heh...będę chyba musiał wziąć nadgodziny! GITS: Innocence w kinie...ehhh[yahoo]
A moze powiesz w jakiej sieci kina ? bo np w Heliosie w zapowiedziach widze tylko cos animopodobne czyli "Aeon flux"
Zapewne nie będzie wielu kopi do dystrybucji i będą mogły na nie pozwolić sobie tylko duże kina typu CinemaCity czy Multikino. Na szczęście u mnie jest [uff]
[cytuj] A moze powiesz w jakiej sieci kina ? bo np w Heliosie w zapowiedziach widze tylko cos animopodobne czyli "Aeon flux" [/quote]
A czytał wspomnianą wyżej informację?
u mnei też[okej] torun dorobił się CinemCity (z kargulami i pawlakami łechhh )
Innocence w łódzkim Bałtyku... Marne szanse, ale pomarzyć można
Huh Helios jedna z wiekszych sieci kin w polsce umnie wlasnie machneli nowe kino ale niepala sie z anime zabardzo. http://www.filmweb.pl/,GITS,2,,w,polski … s,id=27091 huh niezauwazylem ze jest wczesniejsza strona z postami ( gafa )
Ostatnio edytowany przez Enigma (2006-02-21 23:06:15)
Wieść jest aż nieprawdopodobna... Tylko jakim cudem filmweb wie o tym? Nie ma potwierdzonego źródła na stronie IDG? Szukałem również info co do serialu GITS SAC, też cisza
To się nazywa "szum medialny"
JASNA CHOLERA! Akurat w takim momencie musiałem złamać nogę, prawda? No i nie pójdę!
Wieść jest aż nieprawdopodobna... Tylko jakim cudem filmweb wie o tym? Nie ma potwierdzonego źródła na stronie IDG? Szukałem również info co do serialu GITS SAC, też cisza
Tzw "przeciek kontrolowany"
[cytuj] JASNA CHOLERA! Akurat w takim momencie musiałem złamać nogę, prawda? No i nie pójdę!
Spokojnie, to nie jest kwestia tygodnia.