Nie jesteś zalogowany.
Anime podobnego chyba nie znajdziesz jedynie mogę mangę polecić Ubel Blatt
~Tanis, jeśli chodzi ci o dramat pokroju horroru, to zalecam:
SHIKI,
serie Higurashi no Naku,
serie Vampire Knight,
Ghost Hunt,
Elfen Lied,
Hellsing,
Highschool of the Dead,
i na koniec ewentualnie - Shigofumi.
Wszystkie tytuły wymienione obejrzałem
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Tanis, ja bym Ci polecił Ayakashi: Japanese Classic Horror (wg mnie b. dobre 3 historie, ale niestety bać się nie idzie).
a zna ktoś coś w stylu Claymore i Berserka ??
Też dał...
jedynie mogę mangę polecić Ubel Blatt
UB ssie i jest dla małych dziewczynek.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Tanis, ja bym Ci polecił Ayakashi: Japanese Classic Horror (wg mnie b. dobre 3 historie, ale niestety bać się nie idzie).
Obejrzałem także.
Ps. Nie ma innych tytułów?
skam123 napisał:a zna ktoś coś w stylu Claymore i Berserka ??
Też dał...
zapodaj linka bo nie mogę znaleźć tego tytułu.
chodziło mi o klimaty w stylu wiedźmina cz władcy pierścieni, przedstawione bez cukierkowej otoczki jaka była np. w Blood+
Ostatnio edytowany przez skam123 (2012-03-29 17:12:32)
a zna ktoś coś w stylu Claymore i Berserka ??
Gantz, tyle że to Sci-Fi, a nie fantasy, chociaż sam powinieneś wiedzieć, skoro masz w sygnaturce
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-04-01 18:32:41)
arystar napisał:skam123 napisał:a zna ktoś coś w stylu Claymore i Berserka ??
Też dał...
zapodaj linka bo nie mogę znaleźć tego tytułu.
chodziło mi o klimaty w stylu wiedźmina cz władcy pierścieni, przedstawione bez cukierkowej otoczki jaka była np. w Blood+
Nie tak krwawe jak Berserk i Claymore, ale w klimacie poważnego fantasy to Guin Saga, Sword of the Stranger oraz Seirei no Moribito.
Ostatnio edytowany przez wariacikV2 (2012-04-01 20:00:33)
...a poza tym uważam że Toaru Majutsu no Index powinno dostać kolejny sezon.
The goddess of victory is waving her underwear in your faces!
Fritz Josef Bittenfield
Szukam jakiejś pełnometrażówki w stylu Summer Wars, O dziewczynie skaczącej przez czas czy Beyond the clouds the promised place. Większość z Ghibli mam obejrzane, do tego oglądałem Children Who Chase... Może znacie coś w tym stylu godnego polecenia.
Może nie pełnometrażowe, ale też dobre:
Hoshi No Koe
Byousoku 5 Centimeter
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Może Paprika? (chociaż w sumie nie wiem, czy można przyrównać)
Może nie pełnometrażowe, ale też dobre:
Hoshi No Koe
Byousoku 5 Centimeter
5 cm na sekundę jak i produkcje Makoto oglądałem i właśnie takie produkcje lubię
Może Paprika? (chociaż w sumie nie wiem, czy można przyrównać)
Paprikę też widziałem i jakoś ten klimat mnie nie przekonał
Ostatnio edytowany przez Satan2323 (2012-04-10 20:14:48)
Znowu szukam jakiegoś ciekawego tytułu ; ]
Ostatnio obejrzałem Shiki oraz Mirai Niki przydały się jakiś dobry krwawy tytuł albo jakiś z bardzo dobrą fabułą .
Znowu szukam jakiegoś ciekawego tytułu ; ]
Ostatnio obejrzałem Shiki oraz Mirai Niki przydały się jakiś dobry krwawy tytuł albo jakiś z bardzo dobrą fabułą .
Jeżeli chcesz dobrego anime z ciekawą fabuła to polecam: Nurarihyon no mago oraz 2 serię owego anime.
Moim zdaniem 2 seria jest lepsza od pierwszej ale na poprzedniczkę też nie wolno narzekać .
Niestety sam poszukuję jakiegoś porządnego anime przełożonego na masę odcinków, gdyż męczy mnie oglądanie Anime, które ma 10 odc. i potem koniec, czuję wtedy najczęściej niedosyt i rozczarowanie, choć nie twierdzę, że takie anime nie są fajne :].
Szukałbym coś w stylu: Bleach lub One piece/Fairy Tail itp. Zdaję się na was, pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez rzulf (2012-04-22 03:26:21)
Majora se trzaśnij. Dużo odcinków, niedosytu raczej nie będziesz czuł, bo nie ma standardowego zakończenia akcji na koniec liceum fakt faktem że sportówka, ale wciągająca nie mniej niż najpopularniejsze shouneny (które zresztą mi osobiście się nudzą po pewnym czasie, jak się tak czyta w oczekiwaniu na jakiś finał).