Nie jesteś zalogowany.
Witam, czy zaczął ktoś prace nad tłumaczeniem nowego sezonu Phi Brain: Kami no Puzzle ???
Dlaczego?
Tylko się pytam czy ktoś tłumaczy te anime czy nie , jest to drugi sezon Phi Brain: Kami no Puzzle, a ponieważ jestem Uploaderem mam zamiar wstawić te anime to jestem ciekawy czy ktoś tłumaczy.
Ostatnio edytowany przez Camil (2012-04-12 16:11:41)
Bezczelny szczyl!
Nie rozumiem o co chodzi i czemu mnie obrażasz ja się tylko grzecznie zapytałem czy ktoś to tłumaczy lub ma plany, nie nakazując nikomu ,to jest tylko pytanie.
Ostatnio edytowany przez Camil (2012-04-12 16:03:05)
Raz, od takich mądrych pytań jest odpowiedni temat, dwa, najpierw trzeba sprawdzić w innym, czy ktoś już się do tego nie wpisał. Trzy, najpierw wypadałoby zapytać autora napisów pierwszej serii. Możesz być nowy, ale mogłeś poświęcić chwilę na zajrzenie do faqa. Ostatnie i najważniejsze - animu online? Pytasz o zgodę? Nie? Wypad. Mam nadzieję, że pomogłem, możesz już sobie iść.
Od razu mówimy, że nie bierzemy się za tą serię, wiec możesz darować pisanie PW.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-04-12 16:08:12)
Dziękuje za odpowiedz marek2fgc .Widzisz dulu jednak można odpowiedzieć szybko i bez wyzwisk najechałeś na mnie jakbym wymuszał na innych że muszą szybko tłumaczyć bo chcem , a tak nie było.
Ale jest od tego odpowiedni temat, w tym przypadku dulu ma rację.
Nie, naskoczyłem na ciebie, bo jesteś cholernym leniem. No i nie umiesz pisać. Pewnie gdybym nie wspomniał o pw, marek olałby temat. Więc tak, pomyśl, zanim napiszesz coś głupiego.
Ostatnio edytowany przez dulu (2012-04-12 16:16:34)
Jak już powiedziałem jestem pierwszy raz na tym forum a to jest dział dyskusje więc wydawało mi się że to dobry dział.Mógł powiedzieć zły dział lub coś tym stylu a nie obrażać od razu.Jeśli to złe miejsce to przepraszam, ale każdy może się pomylić.
Nigdy nie byłeś na żadnym forum? Podstawową zasadą, przed napisaniem pierwszego posta, jest zaznajomienie się z FAQ, a tam na pierwszym punkcie już masz odnośnik do odpowiedniego tematu. :|
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-04-12 16:30:12)
A poza tym animu-online ssie.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Oj tam, nieraz nie mogę znaleźć tytułów sprzed paru lat do ściągnięcia, zwłaszcza teraz, więc zostaje mi jedynie anime-online.
Oj tam, nieraz nie mogę znaleźć tytułów sprzed paru lat do ściągnięcia, zwłaszcza teraz, więc zostaje mi jedynie anime-online.
To właśnie wina anime-online. Takie zaklęte koło.
Whut? Starsze bajki dostępne only online? He, dobre.
W dodatku z dobrymi pl subami.
Whut? Starsze bajki dostępne only online? He, dobre.
Mylisz pojęcia. Napisał wyraźnie, że bajki sprzed paru lat, czyli niby niestare, ale dla "młodzieży" już stare. Nikt tutaj nie mówi o klasykach, które z pewnością masz na myśli. Chociaż szczerze mówiąc, jeszcze się nie zdarzyło, żebym chciał obejrzeć jakąś serię, a nie można było jej znikąd ściągnąć, tyle że młodzież teraz w ogóle szukać nie potrafi, czego dowodem jest temat "Poszukuję", gdzie lenie i zwykli idioci poszukują rzeczy, których znalezienie zajmuje pół minuty.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2012-04-12 17:03:10)
Zostałeś ochrzczony przez Starszyznę Wioski, newbie-kun. No, teraz idź się pochwal mamusi
Chociaż szczerze mówiąc, jeszcze się nie zdarzyło, żebym chciał obejrzeć jakąś serię, a nie można było jej znikąd ściągnąć
Z napisami jest jeszcze taka rzecz, że muszą pasować do danej wersji. Pewnie, można dopasować, ale jak to ma być 200 odcinków, to się zwykle odechciewa. Można też napisać w temacie "szukam synchro", bo może akurat ktoś kiedyś zrobił, a że temat jest bezsensownie czyszczony z historii, to nawet nie można sobie sprawdzić, czy w ogóle warto pisać. I ostatecznie takie serie łatwiej obejrzeć on-line.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime