Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
LordCrane napisał:Chociaż szczerze mówiąc, jeszcze się nie zdarzyło, żebym chciał obejrzeć jakąś serię, a nie można było jej znikąd ściągnąć
Z napisami jest jeszcze taka rzecz, że muszą pasować do danej wersji. Pewnie, można dopasować, ale jak to ma być 200 odcinków, to się zwykle odechciewa. Można też napisać w temacie "szukam synchro", bo może akurat ktoś kiedyś zrobił, a że temat jest bezsensownie czyszczony z historii, to nawet nie można sobie sprawdzić, czy w ogóle warto pisać. I ostatecznie takie serie łatwiej obejrzeć on-line.
Chyba tylko 2 razy w życiu zdarzyło mi się, że na skutek jakiejś pomyłki napisy w kontenerze nie pasowały.
Oczywiście, że sprawa ma się inaczej, jeżeli szuka się konkretnej wersji danego anime, do której pasują polskie napisy, niemniej ja nie napisałem "obejrzeć z polskimi napisami". Owszem, dużo łatwiej obejrzeć taką serię online, ale wiesz, za jakość się "płaci", w tym wypadku straconym czasem, prądem itd.
LordCrane napisał:Chociaż szczerze mówiąc, jeszcze się nie zdarzyło, żebym chciał obejrzeć jakąś serię, a nie można było jej znikąd ściągnąć
Z napisami jest jeszcze taka rzecz, że muszą pasować do danej wersji. Pewnie, można dopasować, ale jak to ma być 200 odcinków, to się zwykle odechciewa. Można też napisać w temacie "szukam synchro", bo może akurat ktoś kiedyś zrobił, a że temat jest bezsensownie czyszczony z historii, to nawet nie można sobie sprawdzić, czy w ogóle warto pisać. I ostatecznie takie serie łatwiej obejrzeć on-line.
O ile nie wiesz, ja zbieram wszystkie synchronizacje (tak samo jak prowadzę aktualizacje listy, co jakiś czas), o które proszono (o ile ktoś mi je podesłał lub sam o nie poprosiłem) i mam na dysku w razie gdyby ktoś ich potrzebował.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Strony Poprzednia 1 2