Nie jesteś zalogowany.
Tytuł: Gyo
Gatunek: horror, s-f
Typ: OAV
Ilość epizodów: 01
Rok: 2012
Kaori wraz z przyjaciółkami udaje się na Okinawę, lecz wypoczynkowy wyjazd szybko przemienia się w koszmar, ponieważ świat zostaje zaatakowany przez potwory z morskich głębin - wydzielające okropny smród chodzące ryby.
Link do projektu: http://animegarden.eworks.pl/projects/show/id:116
Dostępne jest też wydanie mkv.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2014-01-06 13:35:38)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Napisy (od jakiegoś czasu) gotowe, a dzisiaj wydane. Miłego oglądania. Wersja .mkv pojawi się, gdy znajdziemy dobry materiał do kodowania. Gdybyście na taki trafili, dajcie znać.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Próbowałem to już kiedyś obejrzeć. Zbyt posrane jak dla mnie.
Ja robiłem korektę chyba na 6 czy 7 podejść
Obejrzałem dzisiaj w nocy tą OAVkę i co prawda pomysł dziwny, ale mimo to anime było dosyć ciekawe. Jednak nie wiem dlaczego nie wyjaśnili takiej jednej kwestii, a mianowicie
Poza tym taka jedna scena (z ośmiornicą) zanosiła się na coś ciekawszego, a niestety zawiodła mnie.
Jak ktoś chce obejrzeć anime inne niż wszystkie pozostałe to polecam Gyo.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-04-24 13:56:44)
Jeżeli to jest tak posrane jak Parasyte, to będzie sukces.
A ja zaczekam na hardka. Zbyt leciwy jestem, aby szperać po torkach i dopasowywać.
Anime makes you stupid
Ken, wszystko jest jasne -
Koni, jeśli przez dłuższy czas nie pojawi się materiał, to po prostu wmuksuję w najlepiej wyglądające wydanie z zagranicznymi subami.
Ken, wszystko jest jasne -
Pokaż spoilerpoharatała się o ogrodzenie czy inny płot. Nie została draśnięta przez żadną z ryb.
Quit, ale zauważ, że to była
Pokaż spoilerW każdym razie nie od ryby czy ośmiornicy miała skaleczenie, na końcu epka, gdy rozmawia z kamerzystą, wyjaśniają.
Wcale nie wyjaśniają.
Dzięki za napisy.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime