Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem, czy było, ale co mi tam: Log z amerykańskiego statku zmierzającego do Kanady
Clannad - Dango Daikazoku (Dango My Nigga Remix ft. Busta Rhymes)
MASHUP: Hidamari Sketch VS. Wiz Khalifa
◔_◔
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
ore no nigga ga konna ni kawaii wake ga nai
Sorry, jeśli było:
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
To w temacie - jedyny zespół na Ełrowizji, na który jestem w stanie zagłosować:
BURANOVSKIYE Babushki
Party for everybody! Dance!
Come on and dance! Come on and dance!
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Praca: masaże całościowe 1
treść:
Profesjonalne studio masażu o bardzo wysokim standardzie zatrudni Panie od 18-35lat w charkterze masazystki ,do wykonywania masazy calosciowych dla Panow (nuru nuru,lomi lomi,klasyczne,hot stones,tantra). Strój masażystki to : bielizna, topless, bądź nago. Studio połączone jest z gabinetem kosmetycznym gdzie wykonywane są zabiegi na twarz i ciało, także zapewniamy pełną dyskrecję.Pracujemy od pon-pt od 10-20 w soboty od 10-19.
Doświadczenie mile widziane aczkolwiek niekonieczne ponieważ zapewniamy szkolenie.
Poszukujemy osób Atrakcyjnych, komunikatywnych, zadbanych i dyspozycyjnych.
Zapewniamy komfortowe warunki pracy, wysokie zarobki min 3tys miesiecznie! oraz nielimitowany czas pracy. Praca od zaraz!!!!
W naszym studiu nie ma seksu ani milosci francuskiej, ponieważ to nie jest agencja towarzyska!
Zapraszamy do wspolpracy!!Osoby zdecydowane proszę o przesłanie zdjęcia sylwetki +numeru telefonu na adres :
Wiek 18-35 lat
Atrakcyjny wygląd
Punktualność
obowiązki:
Masaż całościowy panów
Dbanie o porządek w salonie
oferujemy:
Codzienne wypłaty
Miła atmosferę w pracy
Nienormowany czas pracy
opis dodatkowy:
Zainteresowane panie prosimy o wysyłanie CV wraz ze zdjęciem sylwetki. Nie potrzebujesz doświadczenia wszystkiego Ciebie nauczymy. Chcesz być niezależna finansowo lubisz pracować kiedy chcesz ta oferta jest właśnie dla Ciebie. Nie jesteśmy agencja ani pseudo salonem. U nas Kobiety traktowane są z szacunkiem i na najwyższym poziomie.Potrzebujesz gotówki napisz do nas a my na pewno oddzwonimy.
ZAPRASZAMY !!!
"Wysłuchaj wszystkich, ale miej własny rozum.
Vagabond MMV
Ja wiem, że przesiadują tu głównie nołlajfy, fani miłości w 2D i trochę gimbazy, ale pewnie znajdzie się kilka zainteresowanych osób: Kosmopolitańczykowianeczka, czyli seksrady dla pań, okraszone męskimi komentarzami.
http://allegro.pl/show_item.php?item=23 … tabsAnchor
Niezła LICENCJA
Niezła LICENCJA
I widać, jak ludzie czytają opis
Niezła LICENCJA
Ooo, koleś zarobił ponad 5 800zł na sprzedaży "powietrza". Teraz może sobie kupić nowego kompa, żeby odpalić tę gierkę.
Chociaż ciekawe jak aukcja wyglądała przed zmianą opisu, bo ewidentnie widnieje, że obrazek z opisem był zmieniony: 14 maja 2012 23:40:49, a aukcja zakończyła się 14 maja, 23:44:16.
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2012-05-16 21:50:13)
Nick na ANSI: bobek784v2
Normalnie idiota. Już lepiej mógł podmienić sam obrazek na serwerze. Ma ktoś dane osobowe tego złodzieja?
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Już lepiej mógł podmienić sam obrazek na serwerze.
No przecież to zrobił A teraz w ogóle skasował
Ostatni komentarz na jego profilu na allegro:
Klucza nie otrzymałem, na dodatek po zakończeniu aukcji jej opis uległ zmianie a dane kontaktowe mam na myśli nr. tel. okazały się niepoprawne, kontakt z sprzedającym był utrudniony. Po czasie i wielu e-mail'ach sprzedający zwrócił pieniądze....
Cóż za nieoczekiwany zwrot akcji
Ty dulowaty userze!