Nie jesteś zalogowany.
Tłumaczenie: Xellos
Typesetting: Xellos
Korekta: MareImbri
Timing: Xellos
QC: Illparazzo
Raw: AT-X "HD" / Zero-Raws
Opis: Kontynuacja drugiego sezonu "Queen's Blade". Claudette została królową. Początkowo dobrze rządzi krajem, znosząc wysokie podatki oraz arystokrację. Jednakże jej panowanie zamienia się w terror. Annelotte organizuje armię buntowników i deklaruje wojnę przeciwko rządom Claudette.
Tak, małpuję zagraniczne grupy, które także wydają speedsuby. xD
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2012-08-07 09:40:09)
Może lepiej byś najpierw dokończył odcinki Queen's Blade z poprzednich sezonów ? Obejrzałbym to anime, ale jak widzę brakuje wielu napisów.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-05-09 18:15:21)
Drugi odcinek gotowy. Dziękuję, że tym razem znalazł się trzeźwo myślący moderator.
I kolejny, trzeci odcinek wyszedł. Gdyby nie to, że wakat głupiej blondynki w tej serii jest już zajęty przez wysłannicę Nanel, to dziwiłbym się, czemu ona nie jest blondynką...
Czwarty, zarazem pierwszy z moich ulubionych odcinków gotowy. Dlaczego ulubiony? Ponieważ debiutuje w nim wibrująca walkiria Mirim. :3 Życzę wam miłego oglądania. Komentarze do subka mile widziane.
Kolejny odcinek Rebelii gotowy. Zapraszamy do oglądania.
Kolejny odcinek wydany z lekkim poślizgiem.
W ramach przeprosin macie na obrazku tyłeczek Mirim. xD
Kolejny, siódmy odcinek Queen's Blade - Rebelia gotowy. Tym razem na tapecie będzie kapitan Liliana ze swoim ponętnym biustem i śmiechem, które można stawiać na równi z Nagą ze Slayers.
Obrazek w wersji SFW specjalnie dla CensorANSI oraz dedykacja dla Quithe.
Kolejny, ósmy już odcinek Queen's Blade - Rebelia gotowy! Ill chciał, żebym zadedykował ten odcinek jego żonie, MareImbri, więc tak uczynię. Epek opowiada w końcu o młodej żonie. ;p
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2012-06-09 21:35:24)
Dziewiąty odcinek Queen's Blade - Rebelia. Tym razem na kadrze głównym gości Izumi-chan.
Who you gonna call?
Z początku chciałem wydać odcinki 10-12 razem, jednak nie chce mi się czekać z tym i przedstawiam wam dziesiąty odcinek, nazwany przez Illa "Anielskim Bukkake".
Tja, wiem. Zeszło nam trochę z tym, wybaczcie. Tak to jest, jak człowiek musi jeszcze brać dodatkową robotę po godzinach... W każdym razie, oddaję wam w wasze łapki jedenasty odcinek Queen's Blade - Rebelia. Ostatni odcinek będzie w przyszłym tygodniu.
Tym krótkim zdaniem można podsumować całą serię Queen's Blade - Rebelia. Jeżeli oczekiwaliście zakończenia wszystkich wątków, epickiej walki, czy jakiegoś głębokiego przesłania (no, teoretycznie jakieś jest), to tego tu nie znajdziecie. Niemniej dziękuję wszystkim tym, którzy ściągnęli i obejrzeli mojego subka. Do zobaczenia w kolejnym LoliSpeedowym projekcie.