Nie jesteś zalogowany.
Odcinek 01
Odcinek 02
Odcinek 03
Odcinek 04
Odcinek 05
Chcieliśta to mata, wsiurski język nawet w wydaniu lol-tanowym (dobra, akurat tego nikt nie chciał, ale ciii)... No bo Yoshimori zaproponował się z korektą
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2012-05-13 17:58:26)
A będzie wychodziło częściej niż Moe Exile? :>
Nice.
A na inną formę downloadu można liczyć?
Skoro Ace się pyta o stare projekty, to ja chcę wiedzieć, co z Pingwinami?
Anime makes you stupid
Co to za yaoi?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Madzia wypuści napisy, to zobaczysz
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Co do alternatywnego downloadu, idk, jeśli ktoś to na bota wrzuci to na ircu będzie xD o Pingwinach muszę pogadać z Solvem.
Kwik, żadne yaoi, menska przyjaźń i gorące dziewczyny ze wsi! No i motyw w którym ten kocha tamtą, ta tego drugiego, a tamten z kolei leci na jeszcze inną (której podoba się przystojniak z trąbką).
O, to Madzia też będzie to tłumaczyć? Nawet nie wiedziałam xD ale skoro już wydajemy w lol-tanach to tłumaczę to do końca (poza tym nikt nie przetłumaczy tego tak wsiursko jak ja!) xD
Madzia wypuści napisy, to zobaczysz
Te, a co z Termami? Są już na BD?
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2012-04-17 14:08:01)
O, to Madzia też będzie to tłumaczyć? Nawet nie wiedziałam xD ale skoro już wydajemy w lol-tanach to tłumaczę to do końca (poza tym nikt nie przetłumaczy tego tak wsiursko jak ja!) xD
Róbcie, róbcie. Reedycji z BD chyba nie robicie, to może my rzucimy (po 20 innych rzeczach xD), bo zapowiada się, że warto.
Craine, Termy mają już nawet połowę drugiej korekty BD 20.4. i chyba oba na raz.
To przy okazji też dołączę się do skandowania o Pingwiny Trzeba sprawdzić, o co tyle krzyku.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Trochę przegięcie z tym slangiem. Na wsi już normalniej mówią.
Trochę przegięcie z tym slangiem. Na wsi już normalniej mówią.
Ale to są lata 60'te
To przy okazji też dołączę się do skandowania o Pingwiny Trzeba sprawdzić, o co tyle krzyku.
+1
Możecie wrzucić same pacze?
Fajna seria, tłumaczenie całkiem wsiurskie, gratuluje W zasadzie rzuciło mi się w oczy tylko to poniżej, niby wiem o co biega ale jakieś to zdanie dziwne.
odc. 3, ok. 8:51 - Ja to bym w nim wyglądała jak prądem od pługa... (o kapeluszu mowa)
Czekam na więcej, a także na tą reedycje BD od Anime Garden