#1 2012-05-11 16:43:51

DaBiDo
Użytkownik

[SPRZEDAM] Berserk 1-5 Vol [ENG] Gantz 1-2 [ENG]

Mam do sprzedanie pięć tomów (od 1 do 5) mangi Berserk po angielsku wydawnictwa Dark Horse.

Tom 1 raz czytany. od 2-4 nie czytane bez folii (ściągnięta z czystej ciekawości) oraz tom 5 zafoliowany (oczywiście również nie czytany).
Na pierwszym tomie lekkie wgniecenie na grzbiecie (powstałe podczas transportu). Ogólnie stan jest bardzo dobry, nie ma na sobie śladów używania (czytania). Pozostałe tomy nowe, idealne.

Łączna wartość to 203,09zł (za tyle je kupiłem). Wartość okładkowa, to 245,57zł (Mangi od Dark Horse są droższe od tych wydawanych przez Viz Media)

Cena, za jaką chciałbym je sprzedać to minimum 150zł (w tym wliczone koszty przesyłki).

Nie chcę się bawić w allegro. A jestem uczciwy chłopak.

Jeśli jesteś zainteresowany (zainteresowana) to proszę o info na pw lub w temacie.
Zainteresowanie -> Wpłacasz kasę na moje konto, lub za pobraniem (wtedy +5zł) i wysyłam mangi na Twój adres.

Pozdrawiam

Oferta jest cały czas aktualna. Nie śpieszy mi się.

Posiadam również Tom 1 i 2 Gantz Nowe

Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2012-05-16 12:17:28)

#2 2012-06-05 21:56:39

DaBiDo
Użytkownik

Odp: [SPRZEDAM] Berserk 1-5 Vol [ENG] Gantz 1-2 [ENG]

Jeśli ktoś jednak chciałbym zakupić mangi przez allegro, zobaczyć zdjęcia itp to mogę wrzucić.

Gantz tom 1 i 2 (razem) proponuję za 60 PLN (wliczone koszty przesyłki) a kupiłem za 76,86 PLN (okładkowej ceny nie chce mi się sprawdzać, ale dużo wyższa)

Sprzedaje (z ciężkim sercem), gdyż potrzebuję kasę na inne mangi, które czytam smile A, że mam już sporo tytułów i półki mi się uginają, muszę z czegoś zrezygnować (zwłaszcza zebranie wszystkich wydanych tomów One Piece sporo kosztuje a mam dopiero 12).

Stopka forum

© Animesub.info 2024