Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Że też złapaliście się na lep tego Troll'a, przecież z góry widać, że prowokuje do zbędnych pyskówek.
Tyle dobrze, że nie znalazł poparcia :PP
Ja wiem, że nazywanie każdego dookoła trollem jest ostatnio trendy, cool i w ogóle, ale proszę następnym razem chociaż spróbować się zastanowić.
Edit down: Chyba nie sądzisz, że nie domyśliliśmy się już dawno, kim jesteś.
"Skazany na zajebistość"
OK. nie ma sprawy 'modku'->
Przyjetę.
Super, przynajmniej wiem, że na horyzoncie jest na co czekać .
Jeżeli wierzyć www.animenewsnetwork.com to Nisemonogatari będzie mieć 11 epków ale jeszcze będą kolejne części do ekranizacji:
Kizumonogatari już zapowiedziany a dalej :
Koimonogatari
Tsukimonogatari
Owarimonogatari
Zokuowarimonogatari
jeżeli to wszystko będą ekranizować jako serie to jeszcze sporo nas czeka
Mało odcinków, ale podobno materiału nie ma aż tak dużo. A poza tym zapomniałeś o paru książkach z serii. Po Kizumonogatari i Nisemonogatari cykl idzie tak:
Nekomonogatari (Black)
Nekomonogatari (White)
Kabukimonogatari
Hanamonogatari
Otorimonogatari
Onimonogatari
Koimonogatari
Tsukimonogatari
Owarimonogatari
Zokuowarimonogatari
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2012-01-10 12:51:08)
No to czekamy na Tasiemcomonogatari. xD
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2012-01-10 13:05:54)
Ja tam się cieszę, o ile tylko SHAFT po drodze się nie wypali. Scenariusza (powieści) trzymają się konsekwentnie, muszą tylko dorysowywać odpowiednio surrealistyczne animacje. A kiedy przestanie być fajnie... Może do tego czasu na Baka-Tsuki przyspieszą z translacją.
Przecież film Kizumonogatari już dawno zapowiedzieli...
Jak dla mnie, to mogą jeszcze zekranizować Nekomonogatari (2 tomy) - kolejny prequel opowiadający historię o kotku.
Natomiast książki: Tsukimonogatari, Owarimonogatari i Zokuowarimonogatari dopiero mają wyjść - i niby mają być ostaniami z serii...
Cała seria monogatari będzie zekranizowana.
Nie cała, bo na razie oficjalnie potwierdzili 1 tytuł, a jest z 12 z cyklu, czy coś koło tego, reszta jedynie dostała zielone światło, czyli całkiem możliwe, że wydadzą, ale trochę dalszej przyszłości.
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-06-05 14:23:39)
Jakiś czas temu reżyser (?) zapowiadał, że chce zekranizować wszystkie części. No, ale na razie potwierdzono tylko Kizumonogatari.
Nie cała, bo na razie oficjalnie potwierdzili 1 tytuł, a jest z 12 z cyklu, czy coś koło tego, reszta jedynie dostała zielone światło, czyli całkiem możliwe, że wydadzą, ale trochę dalszej przyszłości.
http://myanimelist.net/forum/?topicid=423269
Według tego tekstu (który został poparty oficjalnym ogłoszeniem zawartym w gazecie) to wszystkie będą zekranizowane. Nie ma tam żadnej wzmianki o tym, że "być może" będą zekranizowane.
Popraw mnie, jeśli się mylę.
Już się nie mogę doczekać. <demoniczny uśmiech>
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Siemka.
Wiecie czasem, czy będzie kontynuacja?
Jeden baran pyta, reszta mu odpowiada. Posłużę się twoim określeniem - czy to prowokacja? To nie temat na takie pogaduszki. Moderacja dostała wczoraj zgłoszenie, ale kto by się tym przejmował.
LagoonCompany napisał:Siemka.
Wiecie czasem, czy będzie kontynuacja?Jeden baran pyta, reszta mu odpowiada. Posłużę się twoim określeniem - czy to prowokacja? To nie temat na takie pogaduszki. Moderacja dostała wczoraj zgłoszenie, ale kto by się tym przejmował.
Dokładnie - po cholerę tworzyłem swego czasu temat by tutaj się wypowiadali. Pomijając, ze tam była odpowiedź na to pytanie...
Zgłoszenie odebrałem, ale tego tematu nie znalazłem, pewnie dlatego, że nie interesuje mnie ta seria.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ech, ~bodzio, cytując 'baranie' jeden, byłem po prostu ciekawy czy coś się w tej materii zmieniło, tematu odpowiedniego (w dyskusjach o anime) nie znalazłem.
Takie tam pisanie po nocnym seansie, gdzie czuje niedosyt
Dzięki #Q za posprzątanie, swoją drogą nawet nigdy do tego działu nie zaglądałem.
Dzięki all za odpowiedzi i przepraszam za zbędne zamieszanie.
Strony Poprzednia 1 2