Nie jesteś zalogowany.
Chyba ktoś strolował nasze trole z ansi.
"Może..może mój chłopak mnie broni też przed tym, nie wiem. Nie wiedziałem."
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Whut? Spedalenie się na forum publicznym nazywasz the bigest troll ever?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Sodoma przy tym temacie to pikuś
Mam wrażenie, że jakaś fanka yaoiców bawi się z wami. Trudno mi uwierzyć w takiego faceta ;]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Dokładnie xD Nie wiedziałem że ten post zacznie coś takiego. Poza tym samo "walterek" już brzmi pedalsko xD
Taa, mod nadleciał... "Pedały" i ich odmiany zostawię ze względu na określenie typu facetów, czy to homo, czy hetero. Poza tym innych bluzgów nie stwierdziłem. Co do tematu - jak w nazwie - wojenki. Skoro was cieszy takie przegadywanie się, wasza sprawa
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Są gorsze rzeczy od fandomu yaoi, np: politycy, wyścigi NASCAR, poniedziałki, płatne DLC w grach, serki pleśniowe, Gundam SEED...
Co masz do śmierdzących serów?
Śmierdzą i jedzą je tylko burżuje.
A żeście się rzucili na chłopaka - ja jako dziewczyna, mając do wyboru yuri albo yaoi, zdecydowanie wolałabym yuri. Bijcie mnie, że jestem lesbą.
Każdy ogląda to, co lubi, i trudno mi się nie zgodzić, że yaoi to nie zło. W zasadzie każda relacja dwojga (albo i więcej) dorosłych ludzi jest do zobrazowania i nie ma w tym nic złego. No chyba że w katolandzie, w pozycji misjonarskiej, po ślubie i po ciemku. I zero walenia wacława, panowie
Ty dulowaty userze!
A żeście się rzucili na chłopaka - ja jako dziewczyna, mając do wyboru yuri albo yaoi, zdecydowanie wolałabym yuri. Bijcie mnie, że jestem lesbą.
Nikomu z nas nie przeszkadzają lesbijki.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-06-06 20:03:51)
Nigdy bym się nie spodziewał, że ANSI jest aż tak wielką ostoją moralności, kultury, wyrozumiałości i wartości chrześcijańskich. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony!
Śmierdzą i jedzą je tylko burżuje.
Zgadza się, walą na kilometr. Jednak to drugie... to jawne nadużycie. Może zarabiam kokosy*, ale żeby od razu burżuj?
* Robię w palmiarni i płacą mi w kokosach.
"Z gejami dajmy sobie spokój, ale z lesbijkami, to bym popatrzył" xd
Jednak to drugie... to jawne nadużycie.
W sumie zmieniły się czasy i teraz te serki są tańsze. Promocje w Tesco, kiedy data przydatności do spożycia (zepsutych serków... lul) się kończy też robią swoje. Rzeczywiście, zastąpmy burżujów francuzami.
Przykład ukazujący co się dzieje z heteroseksualnym mężczyzną oglądającym yaoi:
Praktycznie każda pozycja yaoi pokazuje normalny seks. .
hahahaha
Jeszcze wyjdzie, że pedalstwo jest normalne a nienormalne jest M+K, bo nazwany będziesz katolem hahahaha
Jestem za tym by do ostatnio dodanego punktu związanego z loli dodać [pedały/yaoi]
Ostatnio edytowany przez db2 (2012-06-06 21:46:47)
Zalogowałam się dziś i pewnie część z was z tego powodu oleje moje słowa sikiem prostym, jako żem nowa tu i nieznana wam. Kij z tym. Mam coś do powiedzenia co do powyższej dyskusji, zrobicie z tym co chcecie.
Część z was kiedyś dorobi się dzieciaków, niestety. Jeśli będą to chłopcy, już teraz im współczuję. Kiedy dorosną i - załóżmy - okaże się, że są homo, będę mieli przesrane nie tylko w oczach swoich rodziców. Spotkają też na swojej drodze kozaków waszego pokroju, którzy urządzą sobie zabawę ich kosztem, mając w nosie ich uczucia i elementarny szacunek do człowieka, który im żadnej krzywdy nie zrobił. Będzie się tym guasi-błyskotliwym prześmiewcom wydawało, że są męscy i fajni. Zakładam, że będziecie im w tym przyklaskiwać.
Znam walterka i zapewniam, że jest płci męskiej, nie mam co do tego najmniejszej wątpliwości. Przeszłam z nim niejedno i dostałam mnóstwo wsparcia, jakiego tylko facet może udzielić kobiecie. Bo męskość, wyobraźcie sobie, nie polega na "odpowiednim" ubiorze, fryzurze i ubliżaniu ludziom, którzy mają inne upodobania. Prawdziwy facet nie naśmiewa się i nie drwi z innych, bo jest na to za mądry, za dojrzały. Poznał więcej niż trochę życia i wie, że to co uznawane za normalne niekoniecznie musi być dobre. Ubliżanie ludziom jest poniżej jego, mężczyzny, godności. Nie wykorzystuje przewagi fizycznej ani liczebnej, jeśli nie ma ku temu konieczności, bo to też jemu samemu urąga.
Ktoś tu wyżej pisał, że seks analny i oralny jest nienaturalny, więc mam szczerą nadzieję, że osobnicy podzielający ten pogląd nie praktykują tego w swoich heteroseksualnych związkach. No chyba, że podnieca ich hipokryzja.
A pedałów można spotkać także wśród hetero i jest to pokaźna grupa. Heteropedały muszą udowadniać swoją męskość "zaliczając" kolejną pannę, często poprzedzając to sypnięciem grosza, co też ma dodawać im męskości. Nikt biedakom nie powiedział, że do prawdziwego faceta kobieta przychodzi sama, bez nęcenia portfelem.
Możecie sobie być anty-homo, wasz wybór, ale nie traktujcie per noga człowieka, który tylko włączył się w dyskusję. Nie widzę też nigdzie oznaczenia, żebyśmy znajdowali się na jakiejś prywatnej posesji, żeby kogokolwiek stąd wyrzucać bez sensownego powodu. Załatwcie sobie taką, to będziecie mieli spokój - póki co, to miejsce jest publiczne, każdy ma prawo tu być i wyrażać swoje zdanie.
Nie sądzę, że kogokolwiek z was to obejdzie, ale dziś cholernie zraniliście człowieka, o którym nic nie wiecie i który nic złego wam nie zrobił. Nie zachowaliście się jak mężczyźni, ale jak banda gówniarzy. Więc nieważne, że nie ściskacie sobie jajec rurkami, wasze małe móżdżki robią to równie skutecznie.
No mówiłem, teraz bycie normalnym jest mainstreamowe.
O, fajnie, ściągnął koleżankę, żeby go broniła. Zaraz mamusia pewnie przyjdzie bronić synalka.
A teraz na poważnie. Widać, że nie znacie dobrze tego forum. Jak już pisałem, tutaj jest bardzo dużo "pieniaczy", dla nas kłótnie to rozrywka i nie robimy tego dla naszych ambicji, ale dla uciechy, a to, że wziął to na poważnie, to już szkoda słów. Rozumiem, załamać się, bo rodzicom, partnerce czy komuś ważnemu dla nas coś się nie spodobało i to krytykuje, ale że byle jaki leszcz coś napisze o nim i idzie z płaczem do koleżanki to jest dla mnie śmiech na sali.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-06-06 22:11:54)
Leci z nami mod, bo to już się żałosne robi