Nie jesteś zalogowany.
Słyszałem ploty, że ANSI 2.0 pojawi się, jak bodzio skończy Votomsy.
To jakieś nowe pokemony? O.o
Słyszałem ploty, że ANSI 2.0 pojawi się, jak bodzio skończy Votomsy.
To to nie miała być Gintama?
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Pudło, to hitman
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
szkoda
Przydałoby się bbcode w szybkiej odpowiedzi np. to http://fluxbb.org/resources/mods/easy-bbcode/ głębszych zmian w skrypcie bym nie robił, obecnie trwają prace nad FluxBB 2.0 który wyjdzie z nowym systemem szablonów i łatwą instalacją modyfikacji, choć pewnie trochę to potrwa.
Błędy są po to by iść do przodu, determinacja to twoja siła.
Ps. sorka że okopuje temat, ale czy planujecie odświeżyć wygląd tego forum, bo jak tak, to mogę pomóc, za te napisy dla anime.
Wygląd nie będzie zmieniany, a przynajmniej nie w najbliższym czasie.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jakby co to jestem na polskim wsparciu fluxa, bo tutaj rzadko wchodzę, ale z napisów korzystam.
To w razie czego będziemy o Tobie pamiętać
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Żeby nie było że ściemniam, mały pokaz moich możliwości http://fluxbb.org.pl/forum/post/1048/#p1048
Możesz sobie odpalić demo a w razie pytań pisz. I to wszystko bez edycji szablonów, zgodnie z standardami.
W sumie tak mi się dopiero rzuciło w oczy... po tylu latach. Może warto, by "ostatnio na forum" było widoczne na głównej nawet dla niezalogowanych użytkowników?
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-04-14 20:40:44)
W sumie tak mi się dopiero rzuciło w oczy... po tylu latach. Może warto, by "ostatnio na forum" było widoczne na głównej nawet dla niezalogowanych użytkowników?
+1
Przydałoby się informowanie przez PW, kiedy ktoś wystawi ci komentarz w napisach.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Można by też zmienić, by na str. głównej, by w nazwach ostatnio wydanych napisów pokazywał się oryginalny tytuł a nie angielski. Sądzę, że większość ludzi kojarzy tytuły anime po ich zapisie w języku japońskim niż angielskim tłumaczeniu.
Można by też zmienić, by na str. głównej, by w nazwach ostatnio wydanych napisów pokazywał się oryginalny tytuł a nie angielski. Sądzę, że większość ludzi kojarzy tytuły anime po ich zapisie w języku japońskim niż angielskim tłumaczeniu.
Dobrze że znam się na krzewach, to odczytam krzaki
+1
@tornadoretkinia, you know what he got in mind, don't you? Transkrypcja.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
DaBiDo napisał:Można by też zmienić, by na str. głównej, by w nazwach ostatnio wydanych napisów pokazywał się oryginalny tytuł a nie angielski. Sądzę, że większość ludzi kojarzy tytuły anime po ich zapisie w języku japońskim niż angielskim tłumaczeniu.
Dobrze że znam się na krzewach, to odczytam krzaki
Dobrze wiesz, że chodzi mi o Romaji
Osobiście wolałbym, żeby zostało, tak jak jest. Może jakaś ankieta?
http://sourceforge.net/projects/onlinesubtitles/ skrypt do edycji napisów online, odtwarzanie anime online można zapewne wyłączyć, służy to bodajże lepszemu dopasowaniu tekstu do anime.
Jeśli zaś chodzi o wyszukiwanie po tytule to widziałbym to jako system odczytujący każde słowo użyte w tytule jako tag, z tym że najpierw byłaby np. polska nazwa a po przecinku angielska. Wyszukiwanie byłoby wtedy bajecznie proste.