Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Wie ktoś skąd mam wziąć 2 i 3 tom mangi Fushigi Yuugi? W sklepiku na oficjalnej stronie wydawnictwa już nie ma :/ Może ma ktoś??
Niestety, na allegro nie mam już takich ofert, a jeżeli są to za drogie (bez przesady, 60 zł za dwa tomy :/) No nic, widocznie trzeba czekać na dodruk :/
Trzeba było brać wtedy. 27 + 6zł za 3 tomy. A tak to trzeba czekać na kolejną interesującą ofete.
Oferta, o której mówisz, zawierala tom 1, który ja juz mam. Ale juz zamówilam te tomy u... Suzaku Mam nadzieje, ze mi je sprzeda. Pozdróffka
"Komplet trzech pierwszych numerów komiksu Fushigi Yuugi z wydawnictwa J.P.Fantastica Stan idealny. Do ceny komiksów proszę doliczyć 6zł na przesyłkę."
Według opisu to były 3 pierwsze tomy. No ale sprawa i tak jest od dawana nieaktualna. Zresztą z takim refleksem, to myśle że wszelkie linki do allegro nie mają racji bytu (większość aukcji kończy się po 7 dniach, więc ciężko trafić w moment, gdy częstotliwość odwiedzin jest równa 2 tygodnie) .
No widzisz, mówiłam że był w ofercie tom 1 ( a poza tym ,jeżeli ta oferta była jakieś dwa tygodnie temu, to też nie jest dla mnie ineteresująca, bo tom drugi był do kupienia w innej ofercie, no i go kupiłam ). A od Suzaku będę miała tomy 3-9, a reszta jest na JPF-ie więc problemik rozwiązany
Strony 1