Nie jesteś zalogowany.
Eee... Może nie dyskutujmy o tym tutaj, bo zaraz pojawi się masa skrajnych opinii. Sam chętnie bym taką skrobnął...
Zresztą gdzieś na forum jest już odpowiedni temat.
Eee... Może nie dyskutujmy o tym tutaj, bo zaraz pojawi się masa skrajnych opinii. Sam chętnie bym taką skrobnął...
Zresztą gdzieś na forum jest już odpowiedni temat.
Popieram.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ten Elfen Lied przereklamowany jak Angel Beats. Niby dramaturgia, a jakaś taka sztuczna
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Obejrzałem sobie dwa pierwsze odcinki Kingdom - tak napakowanego CGI animu jeszcze nie widziałem... a nawet ciekawe fabularnie.
Na randomc.net jest już rozpiska na nowy sezon (jak zawsze szersze opisy i trailery).
EDIT: Nie jest aż tak źle... coś do oglądania się znajdzie. Póki co zainteresowały mnie:
TARI TARI - Hanasaku Iroha było całkiem niezłe, więc i to się sprawdzi, chociaż wiele od tej serii nie oczekuję.
La Storia Della Arcana Famiglia - Liczę na ciekawe walki.
Sword Art Online - Ciekawe czy zekranizują dalsze arci, czy tylko pierwszy... W każdym razie, to jedyna seria, którą na 100% będę oglądać.
Kyoukai Senjou no Horizon II - Skoro obejrzałem 1 serię, to co mi szkodzi.
Zresztą, i tak dopiero po pierwszych ep zdecyduję co będę dalej oglądać, więc chyba póki co niepotrzebnie robię sobie taką listę
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2012-06-21 09:25:37)
Szału nie ma ,ale coś się na bank znajdzie nawet dla wybrednych.
TARI TARI wygląda jak Iroha i imo to może pogrzebać serię. Jedzie mi odgrzewaniem kotleta w stylu KyoAni.
W Muv-Luv mają fajne kombinezony, a okładka jest ciemna i troszkę cyber. Albo będzie coś fajnego (złudne nadzieje), albo kupa.
Natsuyuki Rendezvous może być fajne. Tak po prostu.
Reszta wydaje się być badziewiem, ale jak zawsze poczytam opinie o pierwszych odcinkach. A nuż coś się znajdzie.
Sword Art Online - Ciekawe czy zekranizują dalsze arci, czy tylko pierwszy... W każdym razie, to jedyna seria, którą na 100% będę oglądać.
Jeżeli jest tak samo denne jak Accel World, to ja podziękuję .
TARI TARI wygląda jak Iroha i imo to może pogrzebać serię. Jedzie mi odgrzewaniem kotleta w stylu KyoAni.
Nic dziwnego, skoro to te same studio, Character Design, Art Director i Chief Animation Director (sorry nie chciało mi się wymyślać polskich odpowiedników ).
Projektant postaci, dyrektor artystyczny, szef zespołu animacyjnego.
Rzucę okiem na kontynuację mikro żyjątek i chyba ten romans z duchem w kwiaciarni (może też te historyjki z japońskich poematów, ale pewnie nie będzie do tego napisów).
Jest trochę pozycji na które zwrócę uwagę.
Chouyaku Hyakunin Isshu+ zobaczymy co z tego wyniknie.
Muv-Luv Alternative- czyli wielkie piersi +mechy= Gainax bounce. To musi się sprzedać.
Binbougami ga- zapowiada się komedia w stylu Gintamy.
Kyoukai Senjou no Horizon II- pierwszy sezon to całkiem niezła komedia była.
...a poza tym uważam że Toaru Majutsu no Index powinno dostać kolejny sezon.
The goddess of victory is waving her underwear in your faces!
Fritz Josef Bittenfield
Pojawił się drugi trailer Sword Art Online... a w dodatku pokazał się preair 2 pierwszych ep.
EDIT: Dobry trailer... naprawdę mam nadzieje, że nie zepsują ekranizacji.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2012-06-24 20:21:39)
Najnowszy film studia Ghibli - From Up On Poppy Hill (Kokuriko Saka kara) już w wersji BD-rip na torkach. Teoretycznie z angielskimi napisami, ale jeszcze nie sprawdzałem. Screenshoty TUTAJ.
Ostatnio edytowany przez lipa3000 (2012-06-25 00:04:12)
Trailer drugiego filmu kinowego "Nanoha". Zapewne będzie tak udany jak ten pierwszy film. Już serie TV są świetne, więc sam byłem zdziwiony, że zrobili jeszcze lepszą wersję kinową (znacznie ulepszona jakość wizualna, dodane nowe sceny, rewelacyjne walki).
http://www.youtube.com/watch?v=oEz2SnSC_EY
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-06-25 23:45:47)
Hyhy, nie licząc OAV-ki Code Geass, co do której mam pewne obawy, ale mimo wszystko obadam, zjadliwe wydaje się tylko Natsuyuki Rendezvous (chociaż kto wie).
Jaki syf.
Ty dulowaty userze!
http://i.minus.com/ib2htiqSkcalri.jpg
Uaktualniam.
Niby uaktualnione i nadal gówno? Fuck, co się dzieje z tymi japońcami, nawet dobrego remake'u nie potrafią zrobić
W sezonie wiosennym nic nie obejrzałem... i jak tak dalej pójdzie, nie zobaczę żadnego animu w tym roku xD
Cóż, możesz żałować przynajmniej nowego Lupina, jeśli nie czegoś innego jeszcze. Były lub będą latem jeszcze ze 2-3 inne naprawdę dobre pozycje.
Ostatnio edytowany przez Urizithar (2012-06-28 19:22:16)
Poza Yuru Yuri 2 i Ebiten (traps!) nie widzę niczego ciekawego z TV. Z OVA to na pewno obejrzę Ika Musume (geso!), OtoBoku, Nazo no Kanojo, Papaiki, To Love-Ru Darkness i kissXsis (trzeba w końcu dokończyć tłumaczenie tego...). Z filmów to czekam tylko na Nanoha A's, Ookami Kodomo, Berserk Movie 2 i Asura.
Poza Yuru Yuri 2 i Ebiten (traps!) nie widzę niczego ciekawego z TV. Z OVA to na pewno obejrzę Ika Musume (geso!), OtoBoku, Nazo no Kanojo, Papaiki, To Love-Ru Darkness i kissXsis (trzeba w końcu dokończyć tłumaczenie tego...). Z filmów to czekam tylko na Nanoha A's, Ookami Kodomo, Berserk Movie 2 i Asura.
>traps
penisem idź się podniecać na tęczowych forach.
Hyhy, nie licząc OAV-ki Code Geass, co do której mam pewne obawy, ale mimo wszystko obadam, zjadliwe wydaje się tylko Natsuyuki Rendezvous (chociaż kto wie).
Jaki syf.
>ani słowa o moyashimonie
Sio, uczyć się gustu! ;D
Ostatnio edytowany przez qwig (2012-06-28 21:34:08)