Nie jesteś zalogowany.
Niom zajebiści jesteście xD.
Jakby ~bodzio wziął się za coś konstruktywnego (od konstrukcji subków) jak poprawia na forum(od ilości postów 'łamane przez' godzinę) byłoby fajnie.A co w ogóle wasz spam ma do tematu?
Ej, cicho, bo jeszcze Votomsów nie będzie. ;P
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Raport zignoruję, niech to będzie kara za frajerskie skasowanie treści posta.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Niech mnie ktoś oświeci, wie ktoś o czym ma być ten film Indexa?
Czy to będzie kanoniczne z nowelką?
Z góry dzienks
Ostatnio edytowany przez Quithe (2012-06-23 18:29:25)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Nie, fabuła nie jest na podstawie nowelki, ale jest napisana przez autora cyklu. Również postaci występujące tylko w filmie są wykreowane i narysowane przez Kamachiego.
Endymion: the space elevator of Academy City. On the day of its anticipated completion, Touma and Index encounter Alisa Meigo, a Level 0 girl. Index and Alisa become friends through the inscrutable bond of "ravenous eating". The three were hanging around after school, when suddenly Stiyl and another magic-side being come assaulting them, their target being Alisa. Why is Alisa, who is also on the magic side, being targeted? Having encountered a full-throttle attack from the magic side, Academy City enacts the deployment of the discipline maintenance squad led by the female leader, Shut-Aura. As the turmoil surrounding Touma, Index, and Alisa continues to worsen, Stiyl says, "That girl there may just cause war between the magic side and the science side." When magic and science cross paths, at Endymion the story unfolds!
Ostatnio edytowany przez Quithe (2012-06-23 18:29:48)
Ech, a kiedy ma być 3 sezon ?
Bo liczyłam na wiecej Acc
Ostatnio edytowany przez Quithe (2012-06-23 18:30:16)
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Osobiście bym nie liczył na jakąkolwiek zapowiedź trzeciego sezonu Indexa czy drugiego Railguna przed premierą filmu.
Tak z nudów zacząłem to oglądać. Boże, jakie to jest głupie... Świat wymyślony jak przez kilkunastolatka, a zachowanie postaci irracjonalne. Mimo wszystko przy wyłączonym mózgu wchodzi nie najgorzej.
Tak z nudów zacząłem to oglądać. Boże, jakie to jest głupie... Świat wymyślony jak przez kilkunastolatka, a zachowanie postaci irracjonalne. Mimo wszystko przy wyłączonym mózgu wchodzi nie najgorzej.
Mimo, że anime średnio mi się podobało (a nawet mniej niż średnio) to jednak mam nadzieję, że film będzie znacznie lepszy. Zresztą pisałem już o tym, że znacznie bardziej od "Index" spodobało mi się "Railgun". Prawie (gdyż kilka razy się pojawił) całkowity brak Toumy (i co za tym idzie tsundere wokół niego) znacznie poprawiło klimat jak dla mnie.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl … gpm4KWeClo
Mamy już trailer filmu. Nie zapowiada się źle, mam nadzieję, że będzie sporo akcji i jak najmniej fanserwisu. Będzie Stiyl i Akcelerator, więc przeboleję durnotę Index i przemowy Toumy. Zdaje mi się, że śmignęły mi jakieś postaci z powieści. Ci, którzy czytali, mogliby to potwierdzić?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
http://www.youtube.com/watch?v=YztSbVrlDEc
Dłuższa wersja poprzedniego trailera.
W pierwszym odcinku drugiego sezonu jest retrospekcja kiedy Touma udawał chłopaka Misaki by walczyć z jakimś gostkiem, całkowicie nie kojarzę tego arca. Może ktoś powiedzieć czy to było z pierwszego sezonu czy może z Raiguna? Miło by było gdyby ktoś podał też w których odcinkach był ten arc.
Były to gdzieś w odcinkach 18-20 pierwszego sezonu.
dzięki
Mam pytanie, czy nowelka jest nadal wydawana? Chodzi mi o New Testament.
Mam pytanie, czy nowelka jest nadal wydawana? Chodzi mi o New Testament.
Ta.
Tak, New Testament dalej wychodzi i niedawno ukazał się 5 tom tej serii.
EDIT: Uprzedzili mnie...
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2012-11-05 20:37:15)
10 Maja pojawi się 7 tom.
Trochę ożywię ten temat, gdyż zaczął się kolejny sezon Railguna, a to jakby nie patrzeć ten sam świat. Dziwne, że nikt jeszcze tego nie zrobił. Forumowi fani wymarli ;]
Żadnym.