Nie jesteś zalogowany.
Przychodzi nowy brat do zakonu i oprowadza go starszy mnich. Wchodzą do pierwszej komnaty a tam jacuzzi, basen i sauna. Młody w szoku, szczęka mu opada a starszy mnich mówi "Z tej komnaty możesz korzystać kiedy chcesz, tylko nie w czwartek". Młody przytaknął, idą dalej. Otwierają kolejne wrota a tam bilard, rzutki, piłkarzyki, nalewak do piwa, barek wódek i innych alkoholi. Młody w szoku, szczęka mu opada a starszy mnich mówi "Z tej komnaty możesz korzystać kiedy chcesz, tylko nie w czwartek". Młody przytaknął, idą dalej. Kolejna sala w której stoi tylko szafa, a z niej wystaje dupa. Młodemu oczy się zaświeciły a starszy mnich mówi "Z tej komnaty możesz korzystać kiedy chcesz, tylko nie w czwartek". Młody przytaknął, idą dalej. Następna sala a w niej mega wielki telewizor, play station, xbox, automaty do gier, lodówka z piwem, szafa z chipsami. Młody podekscytowany a starszy mnich mówi "Z tej komnaty możesz korzystać kiedy chcesz, tylko nie w czwartek". Młody przytaknął, idą dalej. I tak chodzili jeszcze przez jakiś czas, oglądali kolejne komnaty z których młody mógł korzystać w każdy dzień oprócz czwartku. Młody z wrażenia nic nie mówił, aż w końcu wydusił z siebie:
- Bracie, nie sądziłem, że życie w klasztorze jest takie cudowne!
- Jest jak widzisz.
- Super, podoba mi się. Tylko jedna rzecz mnie zastanawia.
- Pytaj, bracie.
- Dlaczego ze wszystkich komnat mogę korzystać kiedy zechcę, tylko nie w czwartek?
- W czwartek masz dyżur w szafie.
Hmm... tak jak obiecałem upubliczniam pierwszą wersję demo ANSI 2.0.
Celem jest pokazanie wam, że projekt naprawdę istnieje i (powoli) postępuje
Uwag na tą chwilę proszę nie zgłaszać - jesteśmy świadomi wielu błędów, niedoróbek, braków - ciągle nad tym pracujemy i mamy naprawdę długą listę ToDo
Po prostu rzućcie okiem dajcie znać, czy idzie to w dobrym waszym zdaniem kierunku.
PS. Treści proszę nie dodawać (rejestracja, komentarze, napisy, anime etc.)
PS2. Można się zalogować na:
tester
123456
(trzeba też kliknąć "Zaloguj się" w okienku logowania - "enter" na razie nie działa ;-))
Imperare sibi maximum est imperium
Cholera, a myslalem, ze juz na piwo bede mial
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Mi tam się podoba i jestem miło zaskoczona, jak to na dzień dzisiejszy wygląda : )
Sądzę, że w dobrym kierunku idzie. Do tego jest schludnie i estetycznie.
Tylko te wielkie obrazki w "Lista anime" to porażka
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Będą może skórki do wyboru? I czy będzie wśród nich obecna?
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
A mi w ogóle nie działa odnośnik
Właśnie
A mi w ogóle nie działa odnośnik
F5
Są w planach.
to ANSI 2.0 wyglada jak kolejny blog jakich tysiace a jakiejs specjalnej funkcjonalnosci nie widac (poza linkiem do AniDB)
Strona ma być systemem bazodanowym z wymianą informacji - nic więcej nie wymagam. A pierwsze wrażenie pozytywne.
Załamałbym się jakby "grała i świeciła" . Rzadko znajduję na nich to co chcę.
Strony testowej oceniać nie będę, bo liczy się funkcjonalność a tu nie ma za bardzo jak pokazać, ale ogólnie nie wygląda źle. Tylko że obrazki na liście anime są za duże, no i "epizod" zamiast "odcinek" w opisie anime i na liście subów ranią oczy.
camel napisał:to ANSI 2.0 wyglada jak kolejny blog jakich tysiace a jakiejs specjalnej funkcjonalnosci nie widac (poza linkiem do AniDB)
Strona ma być systemem bazodanowym z wymianą informacji - nic więcej nie wymagam. A pierwsze wrażenie pozytywne.
Załamałbym się jakby "grała i świeciła" . Rzadko znajduję na nich to co chcę.
a czy ja chce zeby grala i swiecila ANSI 2.0 w obecnie przedstawionej formie w zasadzie nie zyskuje na funkcjonalności (raptem link do AniDB) a traci na przejzystosci i nosnosci informacji (wywalono jedna kolumne)
Może jakieś screeny, bo za nie nie wejść.
Prototype napisał:A mi w ogóle nie działa odnośnik
F5
Co F5? Spamuję F5 i jakoś nie zaczyna działać. Sprawdziłam nawet na kilku przeglądarkach. I na telefonie. I przez proxy.
Ech, zlitowałby się ktoś i wrzucił chociaż screena... Też jestem ciekawa ANSI 2.0.
Edit:
@up, no właśnie.
Ostatnio edytowany przez Maigo (2012-07-01 11:41:34)
Też nie mogę odpalić, mam FF 13 :/
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja mam FF 13 i mi działa nawet ANSi 2.0. Zaktualizujcie sobie wtyczki i rozszerzenia.
Mi w ogóle nie śmiga, a sprawdzałem na kilku safari, chrome, FF, opera, IE
kilka screenow