Nie jesteś zalogowany.
Przejście na OpenDNS (208.67.222.222 i 208.67.220.220) cię nie interesuje?
No właśnie nie.
Coś czuję, że ktoś chce się pozbyć z forum jednego trolla
Nie bardzo znam się na tych DNS-ach, ale czy próbowałeś dopisać to ręcznie do pliku hosts?
Plik ten powinien leżeć w windows/system32/drivers/etc, dopisujesz do niego:
46.248.163.30 animesub.info
46.248.163.30 www.animesub.info
Może być potrzebny restart systemu, a jeśli to nie pomaga, to nie wiem.
Witam, czy ktos ma tez problem z wczytaniem strony glownej(wczytuje sie kilka minut)? Dodam ze forum smiga az milo. Pozdrawiam.
Nie, mnie śmiga normalnie.
Ty dulowaty userze!
No to kurcze nie wiem o co biega, wczoraj wszystko ladnie chodzilo, a dzis strona glowna i podstrony wczytuja sie jak krew z nosa.
U mnie też wszystko w jak najlepszym porządku.
Z tej strony też wszystko w porządku.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Ostatnio różne lokalne DNS-y przechodzą konserwację.
Dzieki wszystkim za odpowiedz wszystko juz dziala normalnie, jednak nie wiem co bylo problemem, gdyz tylko z ANSI mialem taki problem, kazda inna strona wchodzila bardzo szybko. Pozdrawiam
Chyba tresowane chomiki pozdychały, bo już drugi dzień strona ma problemy z ładowaniem lub nie ładuje się wcale.
Mam podobnie od paru dni działa nie działa. Trochę to denerwujące.
Trochę bardzo, ale nie ma co narzekać, w końcu i tak mamy stronę za darmo, więc raz na jakiś czas może się popsuć.
Wczoraj nawet musiałem podrzucić subki na hosting (skandal!), bo tłuszcza czekała, a tu ANSI robi fochy.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
2.0 idzie
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Także mam problem z wczytaniem strony ; [
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Są momenty, że nie można się też wbić na forum.
GG: 1677958
Z jakiegoś powodu największego laga mam przy klikaniu w napisy na głównej. Komuś ostatnio nawet zdublowało kilkanaście razy komentarz przez tego laga.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Niestety i z forum i portalem coś nie hallo, a ja zawsze jak chce odpowiedzieć na post, to zawsze problem z forum, nie mam wyczucia. Od 2 dni podejrzę.