Nie jesteś zalogowany.
Ale cud na merlinie przecenili pojedyńcze dvd z jednej serii (czyli hellsinga drugie dvd), zwykle z serii tylko pakiety taniej dawali:P Ciekawe kiedy zaczną resztę pojedyńczych przeceniać.
anime AV/kaze może być trudno dostać, bo część sklepów(np. vision czy merlin) wycofała ich anime jakiś czas temu.
Na http://manganime.pl/index.php?cPath=72_ … d=11321360
też jest promocja na AV, czasami taniej o ~30 groszy niż na yatta /ups. juz o tym pisałem, a może tylko o AG? /
Erementar Gerad od AG widziałem i tekstu z screena nie kojarzę . Jak zwykle znajdą się jakieś błedy, chyba był błąd z określeniem płci postaci w końcowych odcinkach(albo to dotyczyło innego tytułu)?
--------------
Mangi
waneko.pl tansze pakiety Swiat z Papieru i Stali + Japoński Codziennik; Black Lagoon 4-9 oraz GTO 21-25.
poprzednia ich promocja tez jeszcze obowiazuje,
Jpf tez nadal ciagnie swoja promocje.
Ps. Ale sobie zrobiłem niespodziankę, na merlinie zwykły film z "wysyłamy w 24h" a przedłuża wysyłkę o 17 dni (szczegół, ze w innych sklepach ma adnotację 5-7 dni, bo go już nie ma:P)
Ostatnio edytowany przez Tomeis (2011-12-28 20:51:43)
Nie ma oddzielnego tematu to tu wspomnę, że w merlinie w promocji są również mangi:
Oto co wyprzedają:
GTO 10
Mars tom 5
Muzyka Marie tom 1
Pastel tom 6
Cała seria Tsubasa Chronicle i character guide, oraz kilka tomów xxxHolic cena 22,75 za tom, przy dzisiejszym kursie euro i dolara myślę, że w porządku, tylko nie wiem jak z tymi 14 dniami. Czy będzie tak samo się długo czekać, jak kiedyś w Empiku
http://merlin.pl/Atagoal-magiczny-kot_M … 28467.html
anime za 5,99 ;-) ktoś oglądał, warto?
UWAGA
Decyzją japońskiego wydawcy Battle Angel Alita w sprzedaży w Polsce i na świecie tylko do końca czerwca !!! Ostatnia, niepowtarzalna szansa na nabycie tej wspaniałej serii tylko u nas w promocyjnej cenie
- tylko 55zł za całą serię.
Pojedyncze tomy 1-7 przecenione na 6.50zł,
tomy 8 i 9 w cenie 16zł
Źródło: JPF
Z komentarzy na facebooku wynika, że ostatnie dwa tomy bez obwolut. Promocje można wiązać z tą na kuriera, czyli przy 55zł przesyłka za darmo.
Zamówiłem komplet Ality i "Plastic Little"... Szczerze powiedziawszy ciężko było mi się zdecydować, już prawie brałem "Aż do nieba".
Ostatnio edytowany przez adi90a (2012-06-21 09:16:03)
Jeśli kogoś to interesuje to w Media Markt (a przynajmniej w stolicy na Ostrobramskiej) można bez problemu zakupić Evangelion 1.11 na BD za 19,90.
W empiku i na stronie vision - niedostępne, a na allegro najtaniej za 5 dych.
Jeśli kogoś to interesuje to w Media Markt (a przynajmniej w stolicy na Ostrobramskiej) można bez problemu zakupić Evangelion 1.11 na BD za 19,90.
W empiku i na stronie vision - niedostępne, a na allegro najtaniej za 5 dych.
Na stronie merlin.pl też są jeszcze płyty BD "Evangeliona 1.11" za 19.90.
Ostatnio sporo u nich kupuję, bo mają towar, który w innych sklepach jest już dawno wyprzedany.
Na śląsku w Matrasie można znaleźć za 4,99zł animce wydane przez IDG.
Na śląsku w Matrasie można znaleźć za 4,99zł animce wydane przez IDG.
Cieakwe, czy w krakowskim też... Chyba zrobię polowanko na te, które są w moim mieście. :3
W Tarnowskich Górach, Katowicach, Będzinie. Muszę obczaić jeszcze Sosnowiec. A natrafiłem na: Perfect Blue, Spriggan, Darkside Blues, Millennium Actress, no i doszły mnie słuchy, że był jeszcze któryś GITS.
Ostatnio edytowany przez KAT (2012-07-08 12:59:29)
nover napisał:Jeśli kogoś to interesuje to w Media Markt (a przynajmniej w stolicy na Ostrobramskiej) można bez problemu zakupić Evangelion 1.11 na BD za 19,90.
W empiku i na stronie vision - niedostępne, a na allegro najtaniej za 5 dych.Na stronie merlin.pl też są jeszcze płyty BD "Evangeliona 1.11" za 19.90.
Ostatnio sporo u nich kupuję, bo mają towar, który w innych sklepach jest już dawno wyprzedany.
MM w Markach przecenili na 10zł - miła niespodzianka w koszu przy kasach
A ja właśnie znalazłem na Allegro (w dziale dla dzieci ) ostatni vol drugiego GitS-a - i to za bezcen. Prawie popłakałem się ze szczęścia, kolekcja znowu pełna
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-07-08 14:28:28)
W Tarnowskich Górach, Katowicach, Będzinie. Muszę obczaić jeszcze Sosnowiec. A natrafiłem na: Perfect Blue, Spriggan, Darkside Blues, Millennium Actress, no i doszły mnie słuchy, że był jeszcze któryś GITS.
A dokładniej drugi sezon GitSa na jednym DVD Było też Sky Blue i Virus Vol. 3.
Zwiedziłem Matrasy w Rynku Głównym i w Galerii Krakowskiej, mieli tylko "Darkside Blues" - jedyny tytuł, który kupiłem i "Mały Kuro".
W Carrefour Forum Gliwice kupiłem Pogodynkę za 1,99 zł.
Pewnie w wypchanym i ściśniętym boksie z różnymi płytami, co? Będzie trzeba zobaczyć.
Natomiast w Carrefour w Olsztynie w koszach z filmami leży od groma anime od IDG za 1,99zł.
Są tam m.in.: "Ghost in the Shell", "Ninja Scroll", "Mały Kuro", "Grobowiec Świetlików", "Piesek Bum Bum", Cyber City Oedo 808", "Virus Buster Serge", pojedyncze płyty "Gits S.A.C." czy też "Gits S.A.C. 2nd GIG", cały sezon na jednej płycie DVD w formacie avi z napisami. Jeśli komuś brakuje któregoś z tytułów w kolekcji, to jest to wyśmienita okazja do jej uzupełnienia. Taniej już pewnie nie będzie.
Ostatnio edytowany przez sebek2501 (2012-07-10 16:44:32)