Nie jesteś zalogowany.
Honey & Clover i Hantsuki, trochę Nana. Reszta jest słaba.
A ja tam polecam Toki wo Kakeru Shoujo :p
Szukam anime podobnego do "Tasogare Otome x Amnesia"
Z góry thx za pomoc ; ]
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Obejrzane już jakiś czas temu.
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Szukam coś podobnego do Summer Wars
Szukam coś podobnego do Summer Wars
Digimon: Our War Game (żeby było zabawniej to film tego samego reżysera co Summer Wars).
Szukam jakiegoś dobrego anime wyprodukowanego w 2010r lub 2011r. Może to być sainen, cyberpunk lub jakaś komedia.
Najlepiej jakby główny bohater był dorosły i kreska nie była dziecinna.
Szukam jakiegoś dobrego anime wyprodukowanego w 2010r lub 2011r. Może to być sainen, cyberpunk lub jakaś komedia.
Najlepiej jakby główny bohater był dorosły i kreska nie była dziecinna.
Jeżeli cyberpunk to może Mardock Scramble. Jak komedia to tylko Gintama.
...a poza tym uważam że Toaru Majutsu no Index powinno dostać kolejny sezon.
The goddess of victory is waving her underwear in your faces!
Fritz Josef Bittenfield
Oglądałem już Mardock i czekam na następny, oba sezony Gintamy obejrzałem i aktualnie czytam mangę.
Seria może być z 2012r, ale chciałbym obejrzeć coś co już zostało wydane do końca.
może ci Gosick podpasuje. bardzo przyjemnie mi się oglądało
Tylko musisz się nastawić na romans, a nie na kryminał.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Rzuciłam okiem na serie z tych dwóch lat i moim zdaniem te są warte polecenia, chociaż i tak każdemu podoba się co innego.
Komedie (jak to z komediami bywa, najpierw trzeba sprawdzić, czy w ogóle humor jest odpowiedni):
ewentualnie:
Baka to Test to Shoukanjuu
Nichijou
Kore wa Zombie desuka?
Seinen:
Inne rzeczy z różnych gatunków, które mogą być czegoś warte zależnie od gustu:
2011:
Mawaru Penguindrum
Steins;Gate
Tiger & Bunny
Usagi Drop
Mahou Shoujo Madoka Magika
Fate/Zero
Ben-To
Wlasie skonczylem ogladac Break Blade i znowu nabralem checi na jakies mechy, wiec ciekaw jestem waszych sugestii.
Ogolnie sporo obejrzalem serii z mechami, ale mialem ok 1,5 roku przerwy w ogladaniu, wiec mysle, ze cos
ciekawego przez ten czas sie zjawilo, ale mysle ze i starszym tytulem nie pogardze.
Pozdrawiam
Wlasie skonczylem ogladac Break Blade i znowu nabralem checi na jakies mechy, wiec ciekaw jestem waszych sugestii.
Ogolnie sporo obejrzalem serii z mechami, ale mialem ok 1,5 roku przerwy w ogladaniu, wiec mysle, ze cos
ciekawego przez ten czas sie zjawilo, ale mysle ze i starszym tytulem nie pogardze.
Pozdrawiam
Gundam Age i Unicorn podobno są dobre, przynajmniej z tego co mówią.
Nie licząc klasyki (i tych dwóch powyżej) do dobrych produkcji z mechami ostatnich 2 lat jedynie Broken Balde'a można zaliczyć.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Z gundamem to jest ten problem ze byla go taka ilosc a nic nigdy nie ogladalem:/ i nie wiedzialbym od czego zaczac, jezeli jest miedzy seriami jakis lacznik.... stara seria czegos ciekawego tez nie pogardze, tyle ze mam nadzieje ze nie ogladalem.