Nie jesteś zalogowany.
Ja chciałem tylko zapytać, czy wszyscy zjedli dziś pączka
Imperare sibi maximum est imperium
ja tak i był pyszny[hehe]
Oczywiście i to nie jednego
Ja rowniez jestem po paru paczkach:D
a już nigdzie w okolicy nie będzie świeżych. Trzeba dbać o siebie - może na dobre wyjdzie
Pewnie, roboty mojej babuni
Ja też zjadłem pare a może i za dużo :/
A ja zjadłem dwa i miałem dosyć
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
ja zjadlam trzy ^^" z czekolada byl najsmaczniejszy :]
ja tam nawet pączkiem oberwałem - na informatyce, od nauczyciela całe szczęście, że był w papierze ^^
sześć (sześć sześć!) zjadłem. nie było w domu więcej a jestem na tyle leniwy, że nie chciało mi się do sklepu iść
btw. obiadu jeszcze nie miałem ^^
Tylko 2 Odchudzam się
Na pierwszym już siedzę, a szóstego właśnie kończe.
Raise the flag of piracy, sing the song of victory
Glorious in battle are we
We've never known defeat, we never will retreat.
We live to hear the cannon roar,
And terror is our sempahore
ja trzy też miałem z czekoladą miałem zjeść cztery ale pies mi zezarl
No oczywiście. Moja mama się zburzyła i powiedziała, że jak tak chcemy pączki to zrobi, ale nie będzie obiadu. Wpadam ze szkoły, sam w domu, fatycznie obiadu brak, ale, co widzę na stole. Same pączki. Na obiad zjadłem 7 , później 3, a na wiadomościach dokoptowałem jeszcze 2. Pękam.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Babcine najlepsze: z czekoladą, konfiturą!!!
Codziennie takie pyszności chcę
ja jestem po 3 "sklepowych"
zazdroszcze wam tych "babcinych"
6 pączków (a co?) gdyż byłem od 8 do 21 na Polibudzie i w sklepiku zostały tylko pączki
Hehe, a ja wlasnie niedawno zjadlam kilka paczkow... byle pyszne [slina] Zostalo jeszcze troszke, jak ktos chce to moge sie z nim podzielic bo ja juz pekam :-D
Sztuk jeden. Za slodyczami zbytnio nie przepadam, ale tak jakos wpadl w lapy po kolacji...
Właśnie się czwarty konsumuje[kombinuje]