Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Hunter Killer, dużo z tego nie pamiętam, bo nawet jednego odcinka nie oglądnąłem. Klimat okazał się wtedy dla mnie za ciężki. Seria prawdopodobnie powstała wtedy co Noir, czyli około roku 2001.
W pierwszym odcinku Durarary!! też był taki motyw. Ale to jeszcze świeżak, więc wątpię, żeby to o tę serię chodziło.
Kto Ci tam popełnia samobójstwo w pierwszym odcinku? Może później ale nie w pierwszym nie mniej jednak dzięki Sorki za offtopa
Klimat okazał się wtedy dla mnie za ciężki. Seria prawdopodobnie powstała wtedy co Noir, czyli około roku 2001.
Może ten tytuł?
Chociaż dawno to oglądałem i nie pamiętam, by ktoś tam skakał z wieżowca.
Może palne głupstwo, a może to był school days? Nie pamiętam już dobrze, ale chyba wyszła w tamtym okresie taka reklamówka...
Niestety żadne z dotej pory wymienionych
A ja ci mówię, że to Lain.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ten ktoś chyba jakoś przeżył i później ktoś go odwiedził w szpitalu, wszyscy płakali, ogólnie smutno było...
Lain jak nic
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
camel napisał:może chodzić o GANTZ
Kto tam się rzucił z wieżowca?
<--- maprawdę myślisz że pamientam?
a co do tematu zostało przejżeć AniDB z tego okresu
Ostatnio edytowany przez camel (2012-07-19 15:28:34)
SoheiMajin napisał:camel napisał:może chodzić o GANTZ
Kto tam się rzucił z wieżowca?
<--- maprawdę myślisz że pamientam?
Z wieżowca rzucił się Nishii (ten ,który wiedział co się dzieje w Gantzie od początku i miał dużo punktów)
A co do serii , która pasuje czasem i w sporym stopniu wydarzeniami to "Chikyuu Shoujo Arjuna" tam nie ma skoku z wieżowca , ale potem są różne sceny jak bohaterka widzi wszystko z góry w formie "duchowej" plus motyw super mocy i przeżycia bohaterki, która prawie zginęła.
Ostatnio edytowany przez Kazuki-san (2012-07-21 20:56:49)
Kazuki-san, niestety to nie Chikyuu Shoujo Arjuna.
Strony Poprzednia 1 2