Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam wszystkich mam takie pytanie czy będą napisy do gundam seed remastered hd?
bo z tego co widze seria ma 50 odcinkow
ja mam 25 sciagniete ale na anime sub sa tylko napisy do 12 odcinkow !
co z reszta?
Normalnie nie odpowiadam ludziom, co nie zaczynają zdania od wielkiej litery, ale ok:
Popatrz sobie na opis ostatniej paczki z dostępnymi napisami.
fakt dziekuje bardzo xD
Czy ktoś byłby w stanie udostępnić mi napisy do jednego z odcinków polskiego wydania DVD - chciałbym zobaczyć jak to się prezentuje.
Czy ktoś byłby w stanie udostępnić mi napisy do jednego z odcinków polskiego wydania DVD - chciałbym zobaczyć jak to się prezentuje.
Tylko że to nie napisy "napisy", tylko napisy w formie bitmapy nakładanej na film. Umiałbyś się czymś takim posłużyć?
Zresztą - Gundamy mają u nas tłumaczenia tragiczne. Nie przemawia przeze mnie ortofaszystowskie czepialstwo. W tych starszych zdania jawnie wprowadzały w błąd, w SEED jest niewiele lepiej. Oglądałem naszego oryginała z włączonymi napisami angielskimi.
Muird napisał:Czy ktoś byłby w stanie udostępnić mi napisy do jednego z odcinków polskiego wydania DVD - chciałbym zobaczyć jak to się prezentuje.
Tylko że to nie napisy "napisy", tylko napisy w formie bitmapy nakładanej na film. Umiałbyś się czymś takim posłużyć?
Zresztą - Gundamy mają u nas tłumaczenia tragiczne. Nie przemawia przeze mnie ortofaszystowskie czepialstwo. W tych starszych zdania jawnie wprowadzały w błąd, w SEED jest niewiele lepiej. Oglądałem naszego oryginała z włączonymi napisami angielskimi.
Mhhh niestety nie - cóż to chyba pozostaje mi kupić jedną część i się przekonać na własnej skórze xD
Sir_Ace Gdzie niby te napisy ? nie widzę
ファンのファンのために
Strony 1