Nie jesteś zalogowany.
że wszystko działo się zdecydowanie za szybko.
+1
W 3 odcinku to wyszło trochę nie i to dlatego nie było tego dramatyzmu za bardzo tak bo twórcy anime pominęli kilka ważnych rzeczy które były w novelce, jak np.:
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Seria będzie miała 25 odcinków, więc pewnie będziemy mieli ciągłe levelowanie up, a potem nagle jakiś spadek. Jest jeszcze możliwość, że będą musieli skakać między levelami z na przykład 50 do 10 i tak dalej.
Na końcu będzie wielkie poświęcenie i płacz
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Zapowiada się równie słabo jak poprzedni odcinek.
Ostatnio edytowany przez Sado (2012-07-25 16:55:26)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Mi się tam podobał 3 odcinek, chociaż trochę rushed był i to cały klimat zabiło.
Oglądacie to? Szacun.
Mi się tam podobał 3 odcinek, chociaż trochę rushed był i to cały klimat zabiło.
Słabawy był. I na pewno nie dramatyczny, co najwyżej śmieszny.
Oglądacie to? Szacun.
Ty w ogóle coś oglądasz z obecnego gówna, bodzio?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
No dramatyczny nie był, przez to właśnie, że był za bardzo rushed...
bodzio napisał:Oglądacie to? Szacun.
Jak nie przeprosisz mojaszmona to osobiście przekupie administratora wódką na bana dla Ciebie!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Odcinek IMO sympatyczny. Seria trochę za bardzo gna do przodu, ale da się z tym żyć. Wstępnie jest to mój faworyt sezonu ( ze względu na brak większej konkurencji )
Zastanawia mnie tylko jak wiele tracę nie czytając novelki, skoro tyle rozdziałów pominięto. Są tam jakieś istotne rzeczy, czy osobne historie, bez których da się spokojnie oglądać serię, czy lepiej czytać novelkę?
Ostatnio edytowany przez Kazuki-san (2012-07-25 21:30:55)
Oglądacie to? Szacun.
Ja byłam dzielna do drugiego odcinka, trzeci już przewijałam, a następnych chyba w ogóle nie obejrzę :c chociaż z tego co czytałam o głównym bohaterze, mogą być niezłe jaja taki Gary Stu na maksa
Sado napisał:bodzio napisał:Oglądacie to? Szacun.
Jak nie przeprosisz mojaszmona to osobiście przekupie administratora wódką na bana dla Ciebie!
Dorzucę się normalnie, przeproś majaszmona
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2012-07-25 21:32:33)
Sado napisał:bodzio napisał:Oglądacie to? Szacun.
Jak przekupicie mnie wódką, żebym przeprosił, to może nawet obejrzę.
To kiedy pijemy?
qwig napisał:Sado napisał:Ty w ogóle coś oglądasz z obecnego gówna, bodzio?
Jak przekupicie mnie wódką, żebym przeprosił, to może nawet obejrzę.
Heh, wiedziałam, że nie oglądałeś
>nie oglądaj czegoś
>mów że to gówno
ANSI.
Binbougami. Tak głupie, że aż śmieszne. Dorzucam do folderu 'Wydam na emeryturze...'
Ale fakt - też gówno, podobnie jak ten wasz wychwalany Moyashimon.
Ten smutny troll Ci nie wyszedł
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!