Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
o ile masz na myśli mkv i wmuxowane subki, to mogę poczekać.
Swoja droga combo mini mkv +/ mDVD jest rozwiązaniem dobrym(jak patrzec na czas kiedy zostal nakrecony akagi)/
Choć uważam twoje zapytanie jako dość tendencyjne oraz retoryczne, oraz spowodowane pewnie irytacją, ile jeszcze razy będą truć o napisy do kontrowersyjnego anime(jeśli chodzi o grafę[kreskę] ofc)
Truj, truj, bo naprawdę warto (w sensie animca). W wydaniu MKV będzie wsadzony fullsoft, a obraz będzie zripowany z DVD (by qwig), więc będzie warto. Oczywiście przypisów nadal w skrypcie nie będzie. Może pokuszę się o zrobienie PDF-a nawet, a co (obrazki z kamieniami, układami itp). Jak wypas, to wypas xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Projekt zdechł czy za pół roku można liczyć na jakieś następne 2 przetłumaczone odcinki?
Skończy się sezon na prace wyjazdowe, to pewnie pojawią się i kolejne epki.
jak to mówią nadzieja matka głupich wiec po tych dwóch latach muszę być deblem...
Prędzej czy później zakończę ten projekt, ale wrócić będę mógł do niego na jesieni, tak jak napisał Kensai.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Projekt jeszcze żyje?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
W innym wymiarze może jest już nawet wydany w mkv
Wrócę do niego późną jesienią, teraz nie mam czasu, i być może zakończę.
Prędzej czy później zakończę ten projekt, ale wrócić będę mógł do niego na jesieni, tak jak napisał Kensai.
Chyba mam deja vu. Ale niech Ci będzie, że skończysz.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ale teraz trochę inaczej to ująłem xD
Chciałam jedynie zauważyć, że nie jest określone, o którą jesień chodzi. Na waszym miejscu (pytających) domagałabym się sprecyzowania terminu - najlepiej na piśmie, podpisane krwią z małego palca;]
Odpowiednie wpłaty na odpowiednie konto diametralnie przyśpieszą ten proces, serio.
Odpowiednie wpłaty na odpowiednie konto diametralnie przyśpieszą ten proces, serio.
Polskie fansuby i dotacje. Yeah, right...
Co, Ksell, nikt ci nie chce dorzucić do opłat za serwer?
Ja tam mogę zrobić przelew
Ostatnio edytowany przez qwig (2012-08-12 16:32:44)
Szkoda, że nie skończyliście.
Skonczyli, tylko nie chca sie dzielic
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna