Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Sró-chan razem z Anime Garden prezentują: Angel Beats w ramach akcji: "Powód nr 519"
Opis:
Pewien koleś budzi się przed szkołą. Nie ma pojęcia, co robi w tym miejscu, kim dokładnie jest i ogólnie nie jest niczego pewien. Pierwsze, co widzi, to dziewczynę ze snajperką, która celuje w inną dziewczynę. Później dowiaduje się, że jest już martwy i trafił do świata... no właśnie, jakiego świata? Marwi wiedzą, że są martwi i że nie mogą zginąć jeszcze raz, ale z drugiej strony muszą walczyć z tą myślą, bo inaczej zostaną całkowicie wymazani. Generalnie nie jest to aż tak poplątane, ale może zruć beret. Anime prezentuje się całkiem przyzwoicie ze strony graficznej, a i muzycznie jest IMO nieźle. Jeśli ktoś chce zobaczyć nowe wcielenie Harui Suzumiji, to zapraszam.
Dane techniczne:
> Dialogi: soft (100%)
> kodek: H264
> rozdzielczość: 1280 x 720
> fps: 23.98
> audio: AAC, stereo, 128kbps (?)
> źródło: Blurey
Ekipa:
Bardzo mieszana, poniżej wypisane są osoby, które chociaż raz rzuciły okiem na ten projekt.
Tłumaczenie: Kensai, koni
Korekta: koni, slymsc
Typesetting: koni
Timing: [Mazui], koni
Karaoke: [UTW], koni
Kodowanie: qwig
QC: Arst, Solve, slymsc
Download (folder główny):
MEGA
Postaramy się uzupełnić.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
O tak! Powoli idę w kierunku pokończenia wszystkich zaczętych projektów (poza tymi w NnH i solo).
Po sporej przerwie wrzucam odcinek 13 i 13,5 AB! Głównie dzięki wsparciu ze strony qwiga i slymsca.
Ep 13 (ostatni z serii głównej)
Ep 13,5 (dodatek)
W tłumaczeniu są dwie OAV-ki, więc może za pół roku...
Anime makes you stupid
Można gdzieś znaleźć wcześniejsze odcinki bo link do głównego folderu MEGA nie działa :/ No chyba ze u mnie coś jest nie tak i mi go nie wyświetla
U mnie się wgrywa bez problemu.
Może spróbuj jDownoloadera.
W folderze są już wszystkie odcinki AB, więc miłego.
Anime makes you stupid
Link do folderu nie działa, wyskakuje żebym się zalogował.
u mnie też nie działa - po kliknięciu w link w pierwszym poście przenosi mnie automatycznie do mojego prywatnego folderu
Dobra, powiem szczerze, że nie rozumiem w tej kwestii Mega.
Do swojego folderu przerzuciłem kilka odcinków od qwiga i coś się zwaliło/zablokowało.
Ale już powinno śmigać, sorki za problemy.
Anime makes you stupid
Teraz wszystko pięknie hula i furczy! : )
Pliki dodane do kolejki i już czekają na pobranie!
THX
Wielkie dzięki za wydanie Wreszcie przyszła pora na zapoznanie się z tym tytułem.
Został chyba jeszcze jakis special/oav czy coś, więc możesz jeszcze poczekać
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Z tego co widzę, to chyba nawet 2
Unaired episodes of Angel Beats! included in the seventh volume of the Blu-ray and DVD, and another included in the Blu-ray Box.
Ostatnio edytowany przez KieR (2016-05-12 18:25:10)
Strony 1