Nie jesteś zalogowany.
Potwierdzam jeszcze tydzień temu było 2000slotów dla POlaków a dzisiaj jest już 1500;/
Ale ja keidy mam okienko premiu, cały czas odświeżam stronke i tak za 2 min już mam wolne miejsce ;] W samo południe ;] Dzisiaj na stronce większy upload będzie, a niedługo nowy lay w php-fushion
P.S Do południa strona nie będzie chodzić, ale potem wielki upload Z ankiety jak narazie wynika, że najbardziej chcecie Love Hina. Poczekamy jeszcze pare dni a dokładnie do 22 lutego jakie będą wyniki.
Ostatnio edytowany przez spychu_man (2006-02-18 10:21:12)
Jeśli nie chce wam się za każdym razem wchodzić na stronę MU, filefactory itp, to polecam program USDownloader. Wystarczy wrzucić linki (ile się chce) a potem porgram sam pobierze adres i zacznie zasysyanie. Potrafi też kontynuować zerwane itp.
http://www.dimonius.ru/PROG/USDownloader.zip
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-02-18 10:55:58)
Zainstalujcie sobie toolbar z Megauploadu i bedzie all ok:] ja tak zrobilem;]
Strona znów działą poprawnie, wprowadziłem kilka nowości. Klikajcie na toplisty!
Nowa odsłona strony. Wchodzcie i rejestrujcie się.
Strona rozwija się bardzo szybko i codziennie dochodzą nowe odcinki/anime
CAly czas aktualizacje;]
Wciąż mamy mało odwiedzin, bardzo bm chciał abyscie wszyscy pomogli nam w reklamowaniu strony na wszystkie możliwe sposoby. Utrzymujcie ten watek aby przez dłuższy czas był widoczny na animesub. Jak podoba wam się strona, co chielibyście zmienić, dodać??
Ja myślę że stronka dopiero zaczęła swoją działalność i rozwiniemy się z czasem każdy potrafi tylko krytykować nie mówię stronka ma parę błędów ale z czasem postaramy sie je poprawić więc jeżli podoba ci się ta stronka to wchodz na nią i reklamuj a jak ci się nie podoba to nie musisz na niej przebywać wystarczy popatrzeć w prawy górny róg monitora tam jest taki czerwony krzyżyk wystrczy go nacisnać i po sprawie . Nabór do redakcji nadal trwa może nie jesteśmy doskonali ale przynajmniej próbójemy się pomóc innym którzy nie mogą ściągać anime z torrentów
Sorry za błedy.
Wszedlem na stronke. Naprawde dobrze sie zapowiada.
O ile sie nie myle są w pliku polskie suby?
Nie myslisz się ;] W każdym pliku sa :]
Wchodzcie bardzo dobrze stronka się rozwija ale potrzebna pomoc do redakcji
Udostępniliśmy już dla was łącznie 87 epizodów anime !!!!!
A pamiętajcie, że to dopiero początek!!!
mozeci też wstawić School Rumble??
nie ma problemu ale wszystkiego sie nie da na raz wstawic bo narazie jest nas troche malo tak wiec fizycznie nie jestesmy w stanie najpierw musimy skonczyc stare projekty pozniej zajmiemy sie nowymi
School Rumble. Mialem ochote to sciagnac, ale nie bylo skad tylko torrent Chlopaki licze na was
pomysl ciekawy ale nie skorzystam :> poniewaz juz korzystam z innej stronki ktora swego czasu tez tu byla reklamowana zycze powodzenia a i zmincie lepiej serwer na udostepniane pliki bo megaupload sie strasznie chaczy i nie widze w tym przyszlosci <ale kto tam bedzie mnie sluchac >
Ooo a ja właśnie szukałem torrenta mazesz mi go podać??
Niedługo zajmę się He is My Master, moż epotem pomyślę nad School Rumble
Nowy wygląd i logo strony. Proszę wypowiadać się co o nim myślicie ;]