Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
FAiM napisał:Przemilczę tę głupotę .
Nie zrozumiałeś i tylko dlatego nazywasz to głupotą.
Czego niby nie zrozumiałem w tej głupocie?
Czego niby nie zrozumiałem w tej głupocie?
Nie rozumiesz tego, że trollujesz. Mam nadzieję, że to tylko trollowanie z twojej strony.
EDIT:
teraz nie umiesz tego uzasadnić
Uzasadnić ? Mam uzasadnić to, że napisałem o możliwości kodowania dźwięku stereo do 5.1 i, że dzięki temu będą grały wszystkie głośniki ?
Nie napisałem, że ten dźwięk dorównuje dźwiękowi 5.1, a nawet podkreśliłem, że to raczej pseudo 5.1, ale mi się bardziej podoba niż stereo.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-08-19 23:03:14)
Więc najpierw zarzucasz mi, że czegoś nie rozumiem. A teraz nie umiesz tego uzasadnić, więc zarzucasz mi trollowanie?
Teraz naprawdę nie rozumiem do czego dążysz...
Hunter Killer napisał:Miałem już nic tutaj nie pisać, ale jak to zobaczyłem to padłem . Kenshiro wiesz jaka jest idea 5.1 ? Bo nie chodzi tylko o to, by grały wszystkie głośniki.
Padłeś jak przeczytałeś, że można włączyć kodowanie dźwięku stereo do 5.1 ? : )
Zresztą nie pisałem, że to prawdziwy dźwięk 5.1. Można to nazwać pseudo dźwiękiem 5.1
W poprzedniej wypowiedzi nie napisałeś, że to dla ciebie "pseudo" 5.1 - dlatego miałem ubaw. Mam spore fetysze związane z dźwiękiem oraz elektroniką. Dlatego jak widzę tego typu kwiatki to mną rzuca . Kiedyś jechałem w autobusie i jakiś typek włączył na 2 komórkach tą sama piosenkę, i zaczął słuchać. Mówił, że uzyskał stereo .
Dodam, że znając budowę sprzętu można zauważyć różne nabijanie ludzi w butelkę np. anteny Cyfrowego Polsatu i ich lepszy odbiór stacji z tej platformy (ale to nie do tematu w sumie ).
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2012-08-20 09:51:02)
Nie wiem, co powiedzieć, więc powiem, że trollujesz... Nasz tomciu bawi się w ksela, pedo... znaczy loli zje... znaczy oni trzymają się razem.
ed:
Jakbym chciał trollować, dull-chan, robiłbym subki tak, jak wydawnictwo IDG robiło z anime: DTS 5.1 zrobiony z DD 2.0.
?
Ostatnio edytowany przez dulu (2012-08-20 17:44:10)
Nie wiem, co powiedzieć, więc powiem, że trollujesz... Nasz tomciu bawi się w ksela, pedo... znaczy loli zje... znaczy oni trzymają się razem.
Jakbym chciał trollować, dull-chan, robiłbym subki tak, jak wydawnictwo IDG robiło z anime: DTS 5.1 zrobiony z DD 2.0.
Och... widzę że odpisałeś w najgłupszy z możliwych sposobów - prawdopodobnie słusznie liczyłeś, że tego nie zauważę.
I nadal nie napisałeś czego niby nie zrozumiałem.
Ale już się nie trudź, bo raczej nie przekonasz mnie, że nie jest to głupotą .
jak wydawnictwo IDG robiło z anime: DTS 5.1 zrobiony z DD 2.0.
Możesz podać tytuł?
dulu napisał:Nie wiem, co powiedzieć, więc powiem, że trollujesz... Nasz tomciu bawi się w ksela, pedo... znaczy loli zje... znaczy oni trzymają się razem.
Niezłe, bo to napisał ten, co z mono zrobił stereo
http://fukoibukifansub.wordpress.com/projects/
Audio: AAC 2.0 (re-encoded from mono)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
I nadal nie napisałeś czego niby nie zrozumiałem.
Człowieku na ciebie to po prostu brak słów.
Oto mój post:
Można włączyć kodowanie dźwięku stereo do 5.1 (karta asus xonar D2 i logitech z-5500) i wtedy grają wszystkie głośniki. U mnie można tak zrobić w trybie cyfrowym i analogowym.
Napisałeś, że ten post to głupota. Co innego jakbym napisał, że 5.1 ze stereo jest tak dobre jak prawdziwe 5.1, ale o niczym takim nie wspomniałem. Zresztą parę chwil później sam napisałem, że to pseudo 5.1. Jednak uważam lepsze takie 5.1 od stereo, gdyż jedynie z przodu grające głośniki to marny efekt.
Merry_Nightmare napisał:jak wydawnictwo IDG robiło z anime: DTS 5.1 zrobiony z DD 2.0.
Możesz podać tytuł?
Ok, ale mogę mieć pewność tylko do tych, które sam posiadam i po sprawdzeniu, że japońskie dvd mają wyłącznie stereo.
IDG:
Cyber City Oedo
Kai Doh Maru
Mały Kuro
Armageddon
Anime-Gate:
Samurai Champloo
Shakugan no Shana
Trinity Blood
Magia Tęczowych Gwiazd
Bible Black (tja, niech wmawiają, że to nie oni wydali xD)
Tristia
Tak, napisałem, że 2.0 -> 5.1 to głupota - i nadal tak twierdzę.
Zarzuciłeś mi, że niby czegoś nie zrozumiałem - więc cały czas pytam: czego niby nie zrozumiałem?
Niestety odowiedzi nadal brak. Z mojej strony EOT, bo to się robi nudne .
Ok, ale mogę mieć pewność tylko do tych, które sam posiadam i po sprawdzeniu, że japońskie dvd mają wyłącznie stereo.
Hm... no to niezły fail .
Ale w sumie to nic dziwnego, skoro np. w takim polskim wydaniu Star Wars na Blu-ray jedynie niemiecki dubbing jest zakodowany bezstratnie .
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9