Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam wszystkich fanów Anime - Captain Tsubasa. MAm zaszczyt zaprosić Was na super stronę poświęconą temu anime. Adres strony to : www.tsubasa.pl Wchodzcie rejstrujcie sie takze na Forum i zapraszam do wypowiedzi. Pozdrawiam
zgadzam się z tobą mogli by dac jakiś adres do sciągnięcia to by zrobiło wrażenie8-D
Szkoda że nie jest to stronka do ściągnięcia całej seri Tsubasy.[placze]
Mnie na stronach nie interesuje download, ważne żeby były sensowne artykuły i informacje. Nie wiem dlaczego w Polsce wszyscy uważają za dobrą stronę, taką która ma parę giga anime, i jeszcze najlepiej żeby nie trzeba było się na nią rejestrować, a transfery były najszybsze ^_^
Tak już teraz jest.. ludzie się nie interesują.. chcą tylko brać brać i brać..
przeciez istnieje mozliwosc sciagania odcinkow (niektorych ) to w czym problem?
Strona zapowiada sie przyzwoicie oby tak dalej
Bywam na tamtej stronce, a nawet trochę pisuję na forum.
I mam apel do fanów Tsubasy powyżej 20 roku życia:D
Wpadnijcie na tamto forum czasami i albo pomóżcie mi uświadamiać młodocianych albo chociaż zobaczcie co oni wypisują
A co, tylko dwudziestolatkowie są w stanie uświadamiać. Gdyby pięciolatek mówił z sensem to też dałbym się przekonać do jego racji, jeśli byłby naprawdę słuszne.
Wiek o niczym tu nie świadczy. Rozum i trochę rozsądku można nabyć też i przed dwudziestym rokiem życia.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-02-24 19:51:40)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
[cytuj]Rozum i trochę rozsądku można nabyć też i przed dwuciestym rokiem życia.[/quote]
Ale nie w przypadku niektórych "fanów" Tsubasy z tamtego forum
I mam apel do fanów Tsubasy powyżej 20 roku życia:D
No to może lepiej skierować apel do wszystkich fanów Tsubasy, którzy mają trochę oleju w głowie, czy coś takiego. Bo jeszcze się ktoś urażony poczuje.:-D
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-02-24 19:53:14)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
No dobra, moja wina, źle się wyraziłem:-D
No ale jak widzę "fana" który nawet nie wie jak sie pisze Captain Tsubasa, albo na mangę mówi "szkic" to mnie krew zalewa
No dobra, moja wina, źle się wyraziłem:-D
No ale jak widzę "fana" który nawet nie wie jak sie pisze Captain Tsubasa, albo na mangę mówi "szkic" to mnie krew zalewa
No cóż, aż mnie trochę przytkało. Wybacz, ale już nic nie odpowiem.
Tak mam pytanie ściągnołem ze strony www.napisy.org napisy do tsubasy ale gdy włączamy do ni bata a mam media classic player i nie moge włączyć
Strony 1