Nie jesteś zalogowany.
Kiedy można spodziewać się napisów do reszty odcinków ?
Najprawdopodobniej gdy bodzio je wyda.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Posiada może ktoś patche do epków 27-31 i mógłby się nimi podzielić? Nieaktualne
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-08-29 17:30:48)
Mam przecieki, że kolejny odcinek będzie o wyrzutniach rakiet.
Dobre z jakiego to anime ?
Przez Twoje offtopicowanie bodzio się obraził i votomsów nie będzie w tym miesiącu Gnij w piekle.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Dobre z jakiego to anime ?
Tego.
Przez Twoje offtopicowanie bodzio się obraził i votomsów nie będzie w tym miesiącu Gnij w piekle.
Na lenia każda wymówka dobra.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2012-09-08 21:36:16)
Co ja to miałem...
Archiwum ma założone hasło, którym jest tytuł anime (pisany łącznie), w którego tłumaczeniu użyłem określenia siewca śmierci.
Podpowiedź - ~Faim wie
Taki troll z mojej strony.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-10-07 21:53:29)
tytuł anime (pisany łącznie)
Po polskiemu, angielskiemu czy japońskiemu. Wiesz, słownik czy brute force
Chodzi o Peruzena.
bodzio napisał:tytuł anime (pisany łącznie)
Po polskiemu, angielskiemu czy japońskiemu. Wiesz, słownik czy brute force
Angielski czy japoński, bez różnicy - tytuł animu wg. anidb i tego, co jest na ansi w obu przypadkach jest taki sam - po engliszowemu.
Working!
Szkoda, człowiek czeka kilka miesięcy na następny path, a tu tylko dla wybranych, którzy znają bodzia
Rozumiałbym hasło typu: "wpisz nazwę pierwszego shoguna" ale hasło typu : "co wisi na ścianie w pokoju bodzia" to cios ponizej pasa.
Teraz muszę sprawdzić wszystko co tłumaczył bodzio, czy chcę czy nie, czy mi się anime podoba czy nie i szukać
... w którego tłumaczeniu użyłem określenia siewca śmierci
Bardzo śmieszne
"co wisi na ścianie w pokoju bodzia"
To oczywiste jest, na ścianie jest półka z sercami jego wrogów, na strychu jest atlantyda, a w piwnicy obok grala jest wbity w ścianę ekskalibur.
darko napisał:"co wisi na ścianie w pokoju bodzia"
To oczywiste jest, na ścianie jest półka z sercami jego wrogów, na strychu jest atlantyda, a w piwnicy obok grala jest wbity w ścianę ekskalibur.
Zapomniałeś jeszcze o tym, że gdzieś tam koło Atlantydy stoi klatka, w której bodzio trzyma rzadkie pokemony z ansi.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2012-10-08 14:59:34)
Zlitowałem się, w końcu nigdzie nie użyłem dokładnie takiego określenia - był tylko siewca strachu
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-10-08 16:55:12)
Zlitowałem się, w końcu nigdzie nie użyłem dokładnie takiego określenia - był tylko siewca strachu
No tak, bodzio zapomniał kapsułki swojego geriavit pharmatonu i teraz zgrywa, że to specjalny troll był
bodzio napisał:Zlitowałem się, w końcu nigdzie nie użyłem dokładnie takiego określenia - był tylko siewca strachu
No tak, bodzio zapomniał kapsułki swojego geriavit pharmatonu i teraz zgrywa, że to specjalny troll był
Przepraszam, ale tego już nie biorę, bo nie działa.
Czy działa, ale za słabo? Sam już nie wiem.
Znaczy nie pamiętasz?