Nie jesteś zalogowany.
To Palikot chciał legalizacji marihuany w Polsce, ba palił ją sobie w gabinecie przy kamerach... biedak. Jemu też zapalmy świeczkę .
I kawał lekko rasistowski
Dobrze, że sobie nie wstrzyknęła, bo jej truchło rozsiewałoby wokół uzależnienie od marikunany.
To Palikot chciał legalizacji marihuany w Polsce, ba palił ją sobie w gabinecie przy kamerach... biedak. Jemu też zapalmy świeczkę .
Palikot i wciąganie marihuany? Nie dworuj sobie, toć to słaba blaga, absurdum.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
To ja odbiegnę od tematu i zapodam "takie cuś".
To ja odbiegnę od tematu i zapodam "takie cuś".
Bo każdy wie, że z mistrzami kung-fu się nie wygra. xD
Nie wiem, czy już nie było, ale co tam. KoneCon 3 - Indiańska Invitka - Zaproszenie na konwent, który miał miejsce w 2010 roku, w Szczecinie. Polecam wsłuchać się w dialogi.
Pokaż spoiler Xell, to Twoja robota, czy tyko dziwny zbieg okoliczności?
Nah, gdybym to był ja, to bym wrzucił tam PL suba.
Nie wiedzieć czemu, ale wszedłem tu tylko po to żeby opublikować ten sam filmik... No ale teraz to już za późno...
Apple po raz kolejny udowadnia, że granice absurdu nie zostały jeszcze osiągnięte.
Fajny zegarek (najlepiej włączyć na pełny ekran), np. jako wygaszacz ekranu.
Apple po raz kolejny udowadnia, że granice absurdu nie zostały jeszcze osiągnięte.
Czekajmy jeszcze teraz na newsa, że dowalą się do sprzedawców w spożywczakach za sprzedawanie jabłek. xD
Gangam Style! Fajne, chyba będę wracał do tego filmiku, gdy będę nie w humorze.
Tangled Ever After 2012 - Nie wiem, czy było, ale wczoraj z kumplami mieliśmy z tym niezłą bekę. xD
Da fuk? Serio, DA FUK? http://www.youtube.com/watch?v=VS-qwc1ulQs
Nie mów ze Azazela nie oglądałeś?
Większość das-shitu pokroju Aachi wa Ssipak, czy inne "da fuq did I just watched?" wywalam z pamięci, która i tak jest już dosyć zryta.