Nie jesteś zalogowany.
Oj tam, niech już mówi pisze jak chce, byle nie mylił tego z mangą.
Manga też jest .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2012-09-08 15:27:41)
Dx51, miałbyś trochę wstydu i się nie pokazywał z miesiąc na tym forum po napisaniu *tak wspaniałych* postów...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Dx51, miałbyś trochę wstydu i się nie pokazywał z miesiąc na tym forum po napisaniu *tak wspaniałych* postów...
http://www.youtube.com/watch?v=6sJqTDaOrTg
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2012-09-08 17:11:56)
FAiM napisał:Parę obrazków z nadchodzącego odcinka:
http://img694.imageshack.us/img694/9677/sao10still08300024.jpgJakaś taka nieforemna im wyszła, nawet jak na mangowe proporcje.
Huh? Przecież cały czas ją tak rysują 0.o
No i za nami kolejny odcinek. Trochę pozmieniali, trochę pominęli, ale ogólnie imo wyszło dobrze.
Sprawę krucjaty sprytnie ominęli - i bardzo dobrze - a o Ethic Code nawet nie wspomnieli .
Najnowszy odcinek... właściwie zaskoczył
Ostatnio edytowany przez opcy (2012-09-09 00:00:12)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Znamy już tytuł 'short story' dołączanego do limitowanego wydania pierwszego BD/DVD, które ukaże się 24 października.
"The Day Before" ma dziać się zaraz po - żeby zbytnio nie spoilerować - tym co widzieliśmy pod koniec 10 odcinka .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2012-09-09 00:34:45)
Hmmm, mam małe pytanko do osób zorientowanych... Czy wydawanie serii podzielą na dwa sezony? Mam na myśli coś takiego, co miało miejsce z Fate/Zero.
Gdzieś to jakiś czas temu przeczytałem, kalendarzyki japońskich bajek również na to wskazują, ale nie pasuje mi fakt, że arc Aincradu kończy się w 14 odcinku (według tego co piszecie). Więc byłoby to nieco dziwne. Ale w sumie przez to, że nie czytałem ln, to nie wiem, jak wygląda skok między tymi arcami.
Mógłby ktoś się w tej sprawie wypowiedzieć?
Bez wdawania się w jakiekolwiek szczegóły na temat przejść między arcami ^^
Nie, jest mały przeskok czasowy, ale niewielki, więc przejście miedzy arcami powinno być płynne. A że 1 arc kończy się w 14ep, nie ma nawet jak podzielić tego na dwa sezony.
A co do 10ep... brak mi słów.
~opcy, raczej 2/5 A sam odcinek najlepszy imo z obecnych
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-09-09 11:47:56)
Odcinek 10.
Przecież nie wiemy, czy te same osoby stały za opracowaniem konsoli. Jednak po wypłynięciu afery, na pewno została poruszona kwestia bezpieczeństwa.
Raczej nie powinni wyglądać tak samo - bo w sumie nie ma żadnego powodu, by przestali rosnąć. Jedynie ten proces mógł zostać spowolniony.
Zresztą, to jest tylko fikcja literacka, więc autor mógł sobie wymyślić co chciał .
Pożyjemy zobaczymy co anime powie, bo jednak przegrzebywać się przez nowelkę jakoś mi się nie chce. Abstrahując od tego, że i średnio mam na nią czas. ;]
A fikcja fikcją, ale wypadałoby, żeby fabuła nawet nie najwyższych lotów nie była kompletnie nielogiczna.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Fajny AMV z SAO Btw, oglądać na własną odpowiedzialność, gdyż może zawierać spoilery zawiera spoilery:
http://www.youtube.com/watch?v=enRoI52wqdA
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-09-11 13:16:31)
Yui, sweet! Miodowy miesiąc arc link start
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-09-12 11:49:05)
Może mi jakiś znawca uniwesum powiedzieć bez zbędnego spojlerowania, czy w nowelce jest potem ukazane/powiedziane co się działo w czasie gdy bohaterowie byli w grze? Tak mnie ostatnio to zaciekawiło, bo anime fajne mimo wielu nielogiczności i spoko by było jakby ukazano to też z drugiej strony.
Będą wydarzenia z realnego świata pokazane, chociaż nie z czasu, gdy grali Bo ogólnie cała historia kręci się jakby oczami Kirito