Nie jesteś zalogowany.
Jak w temacie, bez różnicy stare czy nowe grunt aby były dark fantasy może są jakieś o których nie wiem:)
Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Niezła lista Oin, dzięki
Niezła lista Oin, dzięki
AniDB twoim przyjacielem. Nie gryzie, a pomaga.
Shiki to zdecydowanie dark fantasy.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Mniejsza o tamte dwa... Burakku Rokku Shitter!
Ostatnio edytowany przez Sado (2012-09-10 20:48:33)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Witam, chciałbym Was się spytać jakie byście mi doradzili anime, które tematyką jest trochę "doroślejsze" od tych dla lat "nastu"?
Witam, chciałbym Was się spytać jakie byście mi doradzili anime, które tematyką jest trochę "doroślejsze" od tych dla lat "nastu"?
Noein
Mushishi
Kino No Tabi
Code Geass
Bokurano
Kaiba
Cyper punk
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Ogólnie jako dojrzałe, to polecam Legend of the Galactic Heroes (110 odcinków + 2 dodatkowe serie po 26 odcinków + 1 film ;D Golden Wings możesz sobie odpuścić).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-09-10 21:30:17)
Berserk choćby.
Swoją drogą, tylko mnie śmieszą takie pytania ludzi "dorastających"?
Berserk choćby.
Swoją drogą, tylko mnie śmieszą takie pytania ludzi "dorastających"?
Nie. Ja jak mam ochotę na coś "doroślejszego" to zapuszczam jakiś film. 3D, z prawdziwymi ludźmi.
Ale animu robi ludziom sieczkę z mózgu i co poniektórzy mają problem oderwać się od tego gatunku i jednocześnie znaleźć coś "doroślejszego".
No nic, Berserk i Monster.
Chociaż też nie zaznaczyłeś, pod jakim kątem ma być doroślejsze. Horror, psychologiczny, thriller, dramat?
Ty dulowaty userze!
Ja od siebie mogę zaproponować z czegoś dla dorosłych Kosetsu Hyaku Monogatari (Hundred Stories), trochę zryte anime:P dla kogoś o mocnych nerwach.
Szukam czegoś z motywem kogoś z przyszłości, albo przeszłości/potrafi przewidzieć przyszłość etcetera. W style Oda Nobuna no Yabou, Steins;Gate...
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Madoka ;]
Znowu Noein.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Poszukuje jakiegoś klimatycznego filmu Anime na dzisiejszy wieczór... Mój najlepszy jaki dotąd widziałem to Vampire Hunter D: Bloodlust, mega kozacki klimat.
Co polecicie ?
Każdy film jest na swój sposób klimatyczny.
Pierwsza z brzegu produkcja Miyazakiego albo Kona.
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-09-14 20:25:16)