Nie jesteś zalogowany.
A jak rozwiazac to trzecie??
Podpowiedzi: Czym sa te ludziki co graja, ile ich jest... i cos jeszcze = odpowiedz
czuje sie gluuupiaaa [cholera][cholera][cholera]
Podpowiedź do czwartego poprosze bo tutaj to już odpadam... tym bardziej, że nie przypominam sobie żadnych powiedzonek [deprecha][deprecha][deprecha][deprecha][deprecha][deprecha][deprecha]
Pomyśl jak inaczej można nazwać dresa, a reszta będzie już oczywista.;) To dość znane powiedzenie.:)
A jak inaczej można nazwać dresa . Kombinuje z siłą , ale tu lipa. Może jeszcze jakaś mała podpowiedź ?
ja poprosze o podpowiedz do 2 ... nie znam sie na roslinkach a ten facet z dzieciakiem nic mi nie mowi
czwarte jest trudne, nic zwiazanego z sila. Kobinujcie z czesciami ciala (glowa i cos jeszcze) przyslowie to odnosi sie do kogos madrego, opanowanego...
5 najłatwiejsze
przyslowie to odnosi sie do kogos madrego, opanowanego...
Słowem - do mnie.:P[szpan]
~bommbel - a facet z dzieckiem to inaczej... plus zwierzątko i masz odpowiedź.:)
podpowiedź do 6 dostane??:P [deprecha]
:)no dobra przeszlam juz 2 i 3 teraz probuje 4 :]
~bommbel - a facet z dzieckiem to inaczej... plus zwierzątko i masz odpowiedź.:)
Gdzie tam jest zwierzątko? Ja nie widzę.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-02-24 21:45:31)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Bo to od razu dodatkowe ułatwienie było.:P Chodziło mi o to w jaki sposób ten facet chodzi.
zwierzatko jest zwiazane ze sceneria i jak ten facet chodzi.... tak w ogole ugrzezlem na 7... ktos cos podpowie?
Ostatnio edytowany przez obik (2006-02-24 21:48:19)
jakie zwierzatka zyja w wodzie Winged?
Może jeszcze jakaś podpowiedź do tego dresika? W ogóle nie czaje o co tam biega:)
czwartego tez nie czajee
jakie zwierzatka zyja w wodzie Winged?
A jakie zwierzątka w stawie chodzą do tyłu jak ten koleś??
No i kim ten koleś jest dla dziecka:)