Nie jesteś zalogowany.
Ja i tak się ciesze że są ludzie co tłumacza napisy do ANIME i wstawiają na ansi^^
A im więcej anime w Polsce tym chyba lepiej.xd
Anime najbardziej przydałyby się w polskiej, ogólnodostępnej telewizji. Obecnie niestety nic nie ma, a jakieś fajne ecchi/harem na Polsacie czy TVN z chęcią bym oglądał.
Ja i tak się ciesze że są ludzie co tłumacza napisy do ANIME i wstawiają na ansi^^
Zapewne bez polskich napisów ilość polskich fanów anime zmniejszyła by się o około 80-90 procent. : )
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-09-15 01:28:07)
Kenshiro masz całkowita racje :/ Może musimy coś zrobić żeby np. media się anime zainteresowały ?..
Np. pochlastać się i mieć w pokoju plakat z Alucardem? Ostatnie takie wybryki sporo przyczyniły się do popularyzacji tematu animu w mediach.
Np. pochlastać się i mieć w pokoju plakat z Alucardem? Ostatnie takie wybryki sporo przyczyniły się do popularyzacji tematu animu w mediach.
Historia dziewczyny, która tak kochała Alusia że postanowiła się zabić? Stare ; ]
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Sledziu_w napisał:że stronę zakładała umysłowa gimbusiarnia.
Jak ja uwielbiam słowo "gimbus"...
No chyba nie powiesz mi, że normalna i poważna osoba zrobi błąd podczas próby zareklamowania swojej strony.
Adres z nazwy tematu różni się od tego podanego w pierwszym poście.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
anime-odcinki napisał:A im więcej anime w Polsce tym chyba lepiej.xd
Anime najbardziej przydałyby się w polskiej, ogólnodostępnej telewizji. Obecnie niestety nic nie ma, a jakieś fajne ecchi/harem na Polsacie czy TVN z chęcią bym oglądał.
anime-odcinki napisał:Ja i tak się ciesze że są ludzie co tłumacza napisy do ANIME i wstawiają na ansi^^
Zapewne bez polskich napisów ilość polskich fanów anime zmniejszyła by się o około 80-90 procent. : )
Ad1. Nigdy to nie nastąpi z powodu tyłka Pani Bulmy
Ad2. Nie znając Englisza w stopniu komunikatywnym w tych czasach, to fail stulecia.
Nie znając swojego ojczystego języka, to fail tysiąclecia.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Kenshiro napisał:anime-odcinki napisał:A im więcej anime w Polsce tym chyba lepiej.xd
anime-odcinki napisał:Ja i tak się ciesze że są ludzie co tłumacza napisy do ANIME i wstawiają na ansi^^
Ad2. Nie znając Englisza w stopniu komunikatywnym w tych czasach, to fail stulecia.
+100
Zawieśmy wydawanie napisów na miesiąc, przynajmniej zobaczymy, ilu fanóf będzie pisać prośby do tłumaczy.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Nazwa mało chwytliwa, proponuję anime-nabakierzprzecinkami, anime-dlagimbazy, anime-kradniemyodzłodziei.
Coś mnie podkusiło i przejrzałem FAQ i punkt "Dlaczego nie umiem obejrzeć Odcinka ?".
Wiadomo do jakiej grupy ma trafić strona. Odpalam pierwsze animu z góry, a tam wklejone logo animu-shinden i ruski odtwarzacz.
ps Dlaczego jeszcze nikt nie zamknął, w pizdu, tego tematu?
Ostatnio edytowany przez Wooren (2012-09-15 12:50:57)
-1000
Zawieśmy wydawanie napisów na miesiąc.
Ty możesz to zrobić i raczej nikt nie będzie narzekać.
Demonis Angel napisał:Zawieśmy wydawanie napisów na miesiąc.
Ty możesz to zrobić i raczej nikt nie będzie narzekać.
W tym wypadku, o dziwo! mogę się zgodzić z tomem. Setka subów na koncie i same gnioty...
To pisanie "Anime" z wielkich liter oznacza twój szacunek do nich, czy po prostu tak akcentujesz to słowo, żebyśmy zrozumieli o co chodzi w twoich wypowiedziach?
anime-odcinki napisał:A im więcej anime w Polsce tym chyba lepiej.xd
Jeszcze tego by brakowało. Im mniej gimbusów wie o istnieniu anime tym lepiej. Takiej fali flejmu rodziców świat by jeszcze nie widział. Moda rodem z cosplay'ów, jaranie się ecchi, a nawet próby samobójcze po śmierci ulubionych bohaterów - patrząc na zachowanie dzisiejszej gimbusiarni nie o takich rzeczach byśmy w wiadomościach usłyszeli.
Ostatnio edytowany przez Hidu (2012-09-15 13:14:43)
próby samobójcze po śmierci ulubionych bohaterów
Oby były udane.
Omg• Jeśli ktoś na animesub nie lubi anime to niech się nie wypowiada bo to normalne ze jeśli ktoś w tym nie siedzi to go to nie interesuje i będzie negatywnie to oceniał. Ale jedno mnie ciekawi co na tym forum a wydaje mi sie ze jest przeznaczone dla milosnikow anime robia przeciwnicy anime.
Omg• Jeśli ktoś na animesub nie lubi anime to niech się nie wypowiada bo to normalne ze jeśli ktoś w tym nie siedzi to go to nie interesuje i będzie negatywnie to oceniał. Ale jedno mnie ciekawi co na tym forum a wydaje mi sie ze jest przeznaczone dla milosnikow anime robia przeciwnicy anime.
Gdzie ktoś napisał, że nie lubi anime? 0.o
Po tej kwestii poczułem, że ten temat robi się żałosny, bo co ta za satysfakcja z nabijania się z kogoś, kto nie kmini w czym tkwi szkopuł? Powinno zakazywać się pisania postów 2 tygodnie po rejestracji, by nowi zrozumieli, jak działa tutejsze forum.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-09-15 13:50:36)
a nawet próby samobójcze po śmierci ulubionych bohaterów
Po lekturach szkolnych też sobie strzelali w łeb. Wychodzi kwestia ludzkie psychiki lub jak to ktoś nazwał "gimbusiarni".
Ostatnio edytowany przez Wojcirej (2012-09-15 13:53:32)
...
I niech sobie strzelają. Kolejna szopka się zrobiła z tematu.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
No bo sobie tak mysle jesli ktos chce zeby tego anime bylo coraz mniej to chyba now jest za bardzo fanem tego gatunku. A I nowy nie jestem mam jeszcze 2 konto.
^ Człowieku, INTERPUNKCJA! Nie da rady zrozumieć, co piszesz.
I niech sobie strzelają. Kolejna szopka się zrobiła z tematu.
Szopki zostawmy na święta, teraz zajmijmy się d0ramami.
Ostatnio edytowany przez arystar (2012-09-15 14:02:12)