Nie jesteś zalogowany.
Jeżeli uważasz, że jesteś grafikiem, bo używasz WordArta (w dodatku beznadziejnie), to szkoda mi słów na Ciebie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-09-18 07:33:49)
Lol, widzę, że tu nadal jest wesoło
Ty dulowaty userze!
Lol, widzę, że tu nadal jest wesoło
A czy na anshit kiedykolwiek panuje stypa? Są trolole, to jest wesoło. Są goście z kolejnym pomysłem "anime online", jest jeszcze weselej.
Jest ksel, który mówi coś mądrego, jest super wesoło.
Jest ksel, który mówi coś mądrego, jest super wesoło.
Ja tylko stwierdzam fakt oczywisty tego forum. Siedzę tu już trochę, więc do was przywykłem.
Wiem, że stwierdzasz fakt, ja również.
anshit
A później płacz "admin mnie olewa, nie mam podfrum lolipopu, trolluja mnie". Tak, cały Ksell...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Tak, cały Ksell...
Kwiczku, to akurat nie ja wymyśliłem. Gdzieś raz przeczytałem recenzję o forach m&a i ansi było właśnie tak opisane, jako mekka trolli, której nazwa powinna zostać zmieniona na "anshit". Poniekąd, autorka miała racje.
To forum jest dla wybranych, którym nie strach wirtualne słowa.
qwig napisał:Tak, cały Ksell...
Kwiczku, to akurat nie ja wymyśliłem. Gdzieś raz przeczytałem recenzję o forach m&a i ansi było właśnie tak opisane, jako mekka trolli, której nazwa powinna zostać zmieniona na "anshit". Poniekąd, autorka miała racje.
Nieźle, portal z napisami dostał etykietkę forum o anmiu i mango.
[
Nieźle, portal z napisami dostał etykietkę forum o anmiu i mango.
Fakt, to poniżej jest bardzo mylące o forum.
qwig napisał:Tak, cały Ksell...
Ciekawe.
Skoro nie ma w google, to bądź tak łaskaw podrzucić tę recenzję. Bo to twoje "poniekąd autorka miała rację" (litościwie opuściłam przecinek) wydaje mi się mało wiarygodną oceną.
Ty dulowaty userze!
Skoro nie ma w google, to bądź tak łaskaw podrzucić tę recenzję. Bo to twoje "poniekąd autorka miała rację" (litościwie opuściłam przecinek) wydaje mi się mało wiarygodną oceną.
Wiesz, to było w którejś mangowej gazetce (chyba Kyaa, Otaku albo Arigato). Nie pamiętam już w której, bo nie kupuje ich, tylko przeglądam w Komikslandii, jak akurat tam jestem.
coellus napisał:Skoro nie ma w google, to bądź tak łaskaw podrzucić tę recenzję. Bo to twoje "poniekąd autorka miała rację" (litościwie opuściłam przecinek) wydaje mi się mało wiarygodną oceną.
Wiesz, to było w którejś mangowej gazetce (chyba Kyaa, Otaku albo Arigato). Nie pamiętam już w której, bo nie kupuje ich, tylko przeglądam w Komikslandii, jak akurat tam jestem.
Tym bardziej nie wierzę, że na piśmie pojawiła się taka recenzja. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego.
down: to swoją drogą. Ale niech xell nie wali ściemy, że gdzieś w jakiejś gazetce, gdzie jednak obowiązuje jakaś poprawność polityczna i słownictwo, ktoś puścił do druku artykuł z "anshit". Czarować to my, a nie nas.
Ostatnio edytowany przez coellus (2012-09-18 20:00:26)
Ty dulowaty userze!
Kto w ogóle recenzuje fora internetowe? Pod jakim względem? Userów?
Ostatnio edytowany przez Sado (2012-09-18 19:58:49)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
To forum jest dla wybranych, którym nie strach wirtualne słowa.
Czyli sekta albo inna ekskluzywna grupa .
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Czyli sekta albo inna ekskluzywna grupa .
Masoni.
I Smoleńsk to też nasza sprawka.
Ty dulowaty userze!
Znam dobry przepis na kaczkę po smoleńsku. By co, pisać.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Znalazłem takie coś na necie:
Zdecydowanie nie polecałabym nikomu forum AnimeSub. Moim zdaniem zyskało ono na popularności tylko z powodu przydatności macierzystej strony, a panuje na nim wszechobecne chamstwo i brak poszanowania do kogokolwiek (łatwo można się o tym przekonać odwiedzając dział do polecania stron internetowych, w którym zjeżdżane jest wszystko, bez żadnych skrupułów). Dodatkowo panoszy się tam offtop, którego moderatorzy ani myślą kasować, a użytkownicy w pełni to akceptują i uważają za coś normalnego.