Nie jesteś zalogowany.
Już mam 7 !!! i 8 z resztą też .
Już mam 7 !!!.
to możesz dać jakąś podpowiedź
Ostatnio edytowany przez prorobo (2006-02-24 23:07:42)
Ja tez stoje na 4. z waszych podpowiedzi wywnioskowalem ze chodzi o cos z opieraniem o glowe i miesnie? niewiem pogmatwane to wszytsko jest:PP
co do 4
to jaką część ciała trzyma wysok pan na mniejszym?:)
i teraz jak nazwiemy tego małego? hmm no taki koleś z siłowni i z szyji został mu tylko tył:)
no i pamietaj to powiedzenie
Ostatnio edytowany przez prorobo (2006-02-24 23:13:05)
No 4 trudne było ale pomogła mi podpowiedź , że to powiedzenie odnosi sie do mądrych i zaradnych osób.
No a w 7 najważniejsza podpowiedź to to że chodzi o zakazaną reklamę ( znajdziecie na wikipedi ) , tylko że tam to jest napisane z deka za mądrze i trzeba z tej kartki wywnioskować pierwszy wyraz.
No 4 trudne było ale pomogła mi podpowiedź , że to powiedzenie odnosi sie do mądrych i zaradnych osób.
.
taak takich twardo stąpających po ziemi
Widze ze podoba sie wam zabawa teraz siedze na 4... latwe nie jest trzeba pokabinowac
ja tez bym poprosil chyba na to 4 odp, bo z przyslow nie jestem dobry...
mam ten sam problem co Arry .. :/ moze jestem jakas tepa ale serio nie kumam.. ^^"
No i ja prosilbym o jakas naprawde mocna podpowiedz do 4:P
prosze o podpowiedz na PM! Proooszeee.. bo nie bede mogla spac jak mi nie pomozecie!!
NO bez przesady ja jednak wole troszeczke pomyslec:D(chociaz w przypadku tych rebusow nie zabardzo mi to wychodzi:P)
Autorowi tego rysuneczku chodziło o to by znaleźć określenie na tego pakera , mocna podpowiedź : określenie to pochodzi ona od nazwy części ciała.
Autorowi tego rysuneczku chodziło o to by znaleźć określenie na tego pakera , mocna podpowiedź : określenie to pochodzi ona od nazwy części ciała.
kark?
dzieki robak udalo mi sie:D nareszcie:D
A co do 5 - co to jest? jakas kurtka z diamentami i z jakimis szatanskimi liczbami:P prosze o podpowiedz:D
edit - juz niewazne, 5 bylo baaardzo latwe:D (podpowiedz do 5 jest w moim poscie:D)
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-02-24 23:42:27)
Ufff udało mi się [yahoo]z czwartym miałam najwięcej problemów, potem poszło już z górki
Powodzenia