Nie jesteś zalogowany.
witam, ja teraz przesłuchuję to: http://torcache.com/torrent/14652276C6A … 8B.torrent wszystkie produkcje studia Gilbi oraz Joe Hisaishi.
Swoją drogą szukam napisów do Joe Hisaishi in Budokan - Studio Ghibli 25 Years Concert
witam, ja teraz przesłuchuję to: http://torcache.com/torrent/14652276C6A … 8B.torrent wszystkie produkcje studia Gilbi oraz Joe Hisaishi.
Na BakaBT jest torek z 18 GB muzyki z filmów Ghibli. :]
Masz to wszystko we FLAC na stronie, którą przytacza w swoim ostatnim poście lipa3000.
Edit: GitS jest na pewno w 320 kbps, BECK też musi być, jeśli nie to zwyczajnie nie ma i musiałbyś pobrać FLAC i sobie przekodować.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2010-11-08 01:13:06)
Wie ktoś może gdzie znaleźć pełny zestaw OSTa z Cowboy Bebop? Szukałem na torrentach, ale 2 seedy były maksymalnie. Dobrze by było co najmniej 320 kbps.
Ostatnio edytowany przez Gaerled (2010-11-10 22:45:14)
Dzięki wielkie.
Nie wiem czy to dobry temat bo nie szukam całego OSTu a tylko tej piosenki z Otome Yokai Zakuro, którą śpiewają bliźniaczki w trakcie walki.
Z góry dzięki^^
Soundtrack nawet jeszcze nie wyszedł, więc musiałbyś to sobie zripować z anime (tą intonację prowadzą zarówno bliźniaczki jak i ta mająca moc poznawania emocji przez dotyk, zatem trzy osoby).
hm... czyli na razie nic z tego;/ ale dzięki *-^
Wyszedł singiel z openingiem Space brothers. Do ściągnięcia tutaj (hasło: kmc). Muszę powiedzieć, że jestem odrobinę zawiedzony pełną wersją Feel so Moon.
Ostatnio edytowany przez lipa3000 (2012-06-23 15:01:11)
Wiem, że chyba nie ten temat, ale na gwałt potrzebne mi jakieś konkretne i wpadające w ucho hip hopowe dziwactwa z kraju kwitnącej wiśni ^_^ gdyby ktoś czymś konkretnym poratował byłbym dozgonnie wdzięczny
Do puszczania w robocie?
Sprawdź na Youtubie gościa, co się podpisuje Evisbeats.
tja , żeby chociaż jak ludzi nie ma dla odmiany posłuchać czegoś innego xd
Miałby ktoś linka do Mp3 320kbps do piosenki całej z op Muv Luv Alternative: Total Eclipse?
Miałby ktoś linka do Mp3 320kbps do piosenki całej z op Muv Luv Alternative: Total Eclipse?
Singiel jeszcze nie wyszedł (24/10/2012).
Już na Nyaa. Toż to Dubstep!