Nie jesteś zalogowany.
natka505 napisał:Shonan Junai Gumi - o młodym Onizuce z GTO, proszę
Nie ma za co.
wielkie dzięki za linki, dopiero dziś mi się przypomniało, bo kończę ogladać GTO
Może zainteresuje się ktoś tym serialem [Shiniori-Raws] Great Teacher Onizuka 2012?
Może zainteresuje się ktoś tym serialem [Shiniori-Raws] Great Teacher Onizuka 2012?
Może się mylę, ale chodzi ci o dramę? Jeśli tak, to za głupotę się należy.
Przecież napisy live-action można umieszczać. Anime to to nie jest, ale kogo to obchodzi.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Przecież napisy live-action można umieszczać. Anime to to nie jest, ale kogo to obchodzi.
Mnie? Zobacz na nazwę działu
Naturalnie, ale nie ma działu ani pewnie tematu dla live-action i chyba nie byłoby większego sensu go tworzyć.
Sam tu kiedyś pytałem o film Mushishi. Chce ktoś się podjąć?
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Naturalnie, ale nie ma działu ani pewnie tematu dla live-action i chyba nie byłoby większego sensu go tworzyć.
Sam tu kiedyś pytałem o film Mushishi. Chce ktoś się podjąć?
Już przetłumaczyłem. W poniedziałek będzie.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Jakby jednak ktoś zechciał przetłumaczyć Great Teacher Onizuka 2012, to tu są napisy ENG.
http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_113852.htm
Ostatnio edytowany przez SazeX (2012-09-16 09:45:00)
witam czy anime Major sezon 5 i 6 bedzie tlumaczone ?
Major s5 jest tłumaczone. Madao Way się tym zajmuje.
Po przeczytaniu prośby o Kaijiego aż sprawdziłem status Triadu. Nic się nie zmieniło
Hm, zrobię tak - skończę Akagiego (gdy skończę), a potem ruszę Kaijiego z tego, co będzie. Trudno.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A ja ładnie proszę o dokończenie tłumaczenia Aquarion EVOL ;D Są napisy do 19 epka + minęły dwa magiczne miesiące + oczywiście wysłałem PW do autora napisów, ale jak na razie nie ma żadnego odzewu.
~Vessin obiecał że weźmie się za Aquarion Evol jak i Shining Hearts, także trzeba być cierpliwym.
Ostatnio edytowany przez hamer006 (2012-09-25 17:56:18)
Ja proszę o Toriko.
Ares86 przetłumaczył do 30 odcinka, który ukazał się w połowie czerwca. Na początku wakacji grupa Kurotachi podobno zapowiedziała, że zamierza robić ten projekt... Do dziś nie pokazały się żadne napisy do tego anime od tej grupy, a do tego od miesiąca brak znaków życia na ich stronie.
Jest tu ktoś zainteresowany tłumaczeniem "Furusato Saisei Nippon no Mukashibanashi" (Folktales from Japan)?
Bardzo zależy mi na poznaniu tego anime.
Ostatnio edytowany przez Raion (2012-09-30 16:20:06)
Witam czy ktoś mógł by zrobić napisy do kolejnych trzech odcinków specjalnych z Fate Zero (Fate Zero: Onegai! Einzbern Soudanshitsu ep 4,5,6) ?
Witam czy ktoś mógł by zrobić napisy do kolejnych trzech odcinków specjalnych z Fate Zero (Fate Zero: Onegai! Einzbern Soudanshitsu ep 4,5,6) ?
@LordCrane a można wiedzieć dla czego "nie" a i czemu odpowiadasz w taki banalny sposób ? ;p