Nie jesteś zalogowany.
Beavis napisał:Kark + głowa
??
Ja jakiś w rebusach jestem ciemnyEdit: Yeach udało mi się:P
+ "mieć"
Dobra teraz podpowiadajcie wiecej do 7:D
Gdzie to jest w wikipedi do 7 bo nie moge tego wyluskac, jakis link.please[baka]
Do 5 - cena na kurtce jest symbolem czego?to jest rozwiazanie lepiej nie mozna podpowiedziec:D
Robak widzisz czasami zdarzaja sie wyjatki i chlopcy tez mysla o tobie cala noc.... chcoaz tak precyzyjnie nie bede myslal o tobie a o rebusie:P
To dobrze bo juz sie przestaraszylem A rebus znalazlem na stronie hattricka (takiej gry przez neta)
W piątym to jest szata , nie kurtka . A link to :http://pl.wikipedia.org/wiki/Percepcja_podprogowa . Chociaż już sam link daje podpowiedź , to artykuł jest ciekawy i można sobie przeczytać .
NIe wiedzialem ze to jakas szata, ja skojarzylem po samej cenie;) a co do 7 to podajcie podpowiedz do 1 slowa:D
Te 7 bylo latwe tylko 2wyraz ...skomplikowany
W sprawie 6: podpowiedź
Czym sie lata w kosmos?
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-02-25 00:12:39)
a pytanie rozwiązywaliście pierwszą czeęść?
http://w3crew.net/rebus/rebus.html
Ostatnio edytowany przez prorobo (2006-02-25 00:14:13)
Jak wysyla sie pieniadze na poczcie
Dobra wykapalam sie, przemyslalam i mi sie udalo.. a teraz 5 :]
EDIT: Dobra.. 5 bylo proste :]
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-02-25 00:13:54)
6 tak!!!Lata w kosmos
Prorobo chcialbym wejsc na ten link ale sie boje, wiec sobie daruje:P starczy mi nerwow.
Zeus nie wiem bo nigdy pieniedzy nie wysylalem:D
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-02-25 00:14:21)
przekaz...a ost rebus jest za latwy:P
Zeus po raz kolejny wielkie dzieki(juz chyba 3 raz w tym temacie mi baardzo pomogles:D)
edit: ostatnie zrobilem w kilka sekund. Moj czas to 2h i 30 minut:D odrazu sie wyluzowalem[szpan]
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-02-25 00:16:34)
Dosc rebusow, odzwyczailem sie od rozwiazywania zagadek od czasu grania w Syberie 2 i ogladajac , Angels Egg[okej]