Nie jesteś zalogowany.
Szczerze, równie dobrze mogliby tu zakończyć anime. Już lepszego zakończenia adaptacji nie zrobią.
imo zakończenie ALO > zakończenie SAO, więc raczej dobrze, że seria ma 25 odcinków.
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-10-07 18:22:23)
Merry_Nightmare napisał:Szczerze, równie dobrze mogliby tu zakończyć anime. Już lepszego zakończenia adaptacji nie zrobią.
imo zakończenie ALO > zakończenie SAO, więc raczej dobrze, że seria ma 25 odcinków.
Jakoś nie uwierzę, że zdołają zrobić lepsze zakończenie od
Też uważam, że ALO ma lepsze zakończenie.
Znacie może datę wydania soundtracku ? :3
Wraz z 4 BD/DVD - ale chyba już o tym pisałem .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2012-10-07 19:12:21)
Tutaj to samo:
http://www.crunchyroll.com/anime-news/2 … s-revealed
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-10-08 17:45:11)
Troche nie podoba mi się coś takiego. Ze teraz od 15 chapka inna fabuła, postacie znów się nie znają itd. ?
Teraz masz dalszą część fabuły z całkiem nowymi bohaterami (starzy też się pojawiają).
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Czyli, że co?? Bo ja np. nie rozumie co się teraz niby stanie!!! Nie czytałem LN i nie bardzo jestem obeznany ze światem SAO oprócz tego co zostało pokazane od 1 do 14 odcinka.
Czyli, że co?? Bo ja np. nie rozumie co się teraz niby stanie!!! Nie czytałem LN i nie bardzo jestem obeznany ze światem SAO oprócz tego co zostało pokazane od 1 do 14 odcinka.
Słownik, waszmości, słownik. Zamiast oglądać głupie bajki, proponuję czas ten poświęcić na zgłębianie piękna ojczystego języka, bo u waszmości z nim krucho.
Czyli, że co?? Bo ja np. nie rozumie co się teraz niby stanie!!!
A co ma się stać? Będzie dalsza część historii i tyle. Sword Art Online nie kończy się na Aincradzie.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Proste, będzie pokazane jak Kirito gra w kolejną grę, a z nim pewnie Asuna skoro znają swoje prawdziwe imiona i nazwiska.
Proste, będzie pokazane jak Kirito gra w kolejną grę, a z nim pewnie Asuna skoro znają swoje prawdziwe imiona i nazwiska.
KieR niepotrzebnie mi zaspoilerowałeś że się nie obudziła :/
Ech, zwaliłeś sprawę KieR. Akurat początek ALO to niezły troll ze strony Kawahary.
Ale Kirito musiał zachować swój badassowy, czarny płaszczyk. Po prostu musiał. xD Asuna jako elfka... I can live with that. :]
Skoro się nie obudziła, to dlaczego jest w następnej grze?