Nie jesteś zalogowany.
Znaczy nie pamiętasz?
Sam wiesz, jak to jest na emeryturze, człowiek ma tyle na głowie...
Nie chcę was straszyć, ale emerytura raczej nam nie grozi
Ty dulowaty userze!
Nie chcę was straszyć, ale emerytura raczej nam nie grozi
Serio?
Ale wiesz, mnie już bliżej do niej niż tobie.
coellus napisał:Nie chcę was straszyć, ale emerytura raczej nam nie grozi
Serio?
Ale wiesz, mnie już bliżej do niej niż tobie.
Czyżby?
No chyba że robisz na kopalni, ale tak to raczej nie
Ty dulowaty userze!
bodzio napisał:coellus napisał:Nie chcę was straszyć, ale emerytura raczej nam nie grozi
Serio?
Ale wiesz, mnie już bliżej do niej niż tobie.Czyżby?
No chyba że robisz na kopalni, ale tak to raczej nie
Hm - wiek emerytalny 67 lat, zakładam, że jestem starszy od ciebie, więc prędzej niż ty nie doczekam emerytury
coellus napisał:bodzio napisał:Serio?
No chyba że robisz na kopalni, ale tak to raczej nieHm - wiek emerytalny 67 lat, zakładam, że jestem starszy od ciebie, więc prędzej niż ty nie doczekam emerytury
A ja zakładam, że jesteśmy rówieśnikami
Ty dulowaty userze!
bodzio napisał:coellus napisał:Czyżby?
No chyba że robisz na kopalni, ale tak to raczej nieHm - wiek emerytalny 67 lat, zakładam, że jestem starszy od ciebie, więc prędzej niż ty nie doczekam emerytury
A ja zakładam, że jesteśmy rówieśnikami
Damn, jeśli internet nie kłamie, to jednak tak
Zlitowałem się, w końcu nigdzie nie użyłem dokładnie takiego określenia - był tylko siewca strachu
Tak się zastanawiam i zastanawiam, gdzie niby użyłeś siewca śmierci.
Teraz wszystko jasne, hasło: pumpkinscissors .
bodzio napisał:Zlitowałem się, w końcu nigdzie nie użyłem dokładnie takiego określenia - był tylko siewca strachu
Tak się zastanawiam i zastanawiam, gdzie niby użyłeś siewca śmierci.
Teraz wszystko jasne, hasło: pumpkinscissors .
Nawet robiłeś do tego karaoke, tylko że nigdy tego nie wydaliśmy...
coellus napisał:bodzio napisał:Serio?
A co ja mam powiedzieć?
bodzio napisał:coellus napisał:Czyżby?
A co ja mam powiedzieć?
Cóż, relikt przeszłości, czy jak to szło...
Tym razem hasłem jest tytuł anime wydawanego przez KA, do którego karaoke w drugim openingu tworzył ~Szual.
Podpowiedź: jest to też anime, do którego pierwszy opening i ending tworzyłem w notatniku z użyciem kalkulatora.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-10-09 22:05:54)
Tym razem hasłem jest tytuł anime wydawanego przez KA, do którego karaoke w drugim openingu tworzył ~Szual.
Podpowiedź: jest to też anime, do którego pierwszy opening i ending tworzyłem w notatniku z użyciem kalkulatora.
''KA'' nie wiem nawet o kogo chodzi tak samo z Szual może jakaś podpowiedź
bodzio napisał:Tym razem hasłem jest tytuł anime wydawanego przez KA, do którego karaoke w drugim openingu tworzył ~Szual.
Podpowiedź: jest to też anime, do którego pierwszy opening i ending tworzyłem w notatniku z użyciem kalkulatora.''KA'' nie wiem nawet o kogo chodzi tak samo z Szual może jakaś podpowiedź
Kuruoshii Anime
Teraz wystarczy wpisywać tytuły wydawane przez grupę
PS ~Faim już zgadł
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-10-10 20:55:06)
''pumpkinscissors'' nie działa
Bo to kolejny epek i kolejne hasło, o czym napisałem wyraźnie.
Pumpkin Scissors nie zostało wydane przez KA
Hint: jednowyrazowy tytuł, zaczyna się wielką literą (ja jak głupi wpisywałem małymi ).
Heh ja też, a taki łatwy tytuł:P
Podpowiedź odnośnie hasła:
Seria, której wydanie i przetłumaczenie zajęło mi tylko 13 dni (liczyła 13 epków), a odcinki puszczałem w losowej kolejności.
Hint: Zaczyna się na H i znowu jest to jednowyrazowiec (istnieje chociaż takie słowo? ).