Nie jesteś zalogowany.
Coraz lepiej ... jeszce trochę to zgrupowanie załozymy... odzywajcie się do mnie, już jest 2 delikwentów chetnych "Jania" z Bema, i "Paweł" z kądś... kto next??
tylko bez nazwisk <lol> (Jania - nazwisko )
Ostatnio edytowany przez Jania (2006-02-23 22:38:47)
Ja jeszcze pogadam z kumplem, ale mozliwe ze dolaczymy do was:D
hehe założymy Klan ;P Białystok skład <lol>
pawel198804
Do lasu mam 2 kroki Ale łąka też tam jest... ehhh bo Białystok to zielona kraina
Czy naprawde jest możliwe abym mógl wreście spotkac ludzi (w duzej liczbie)lubiących nasze bajeczki.
czyli to juz wszyscy ??? Ale to i tak dużo... już w sumie 3 sięodezwały a raczej aż 3
Zadupie Bacieczki 2 "Cmentarne" witają wszystkich:D to kiedy pierwsze spotkanie animemaniaków[szpan]
Białystok to nie wioska
weźmy takie TBS'y - tam żyją dzikie dziki, łosie i jelenie:P
Dziesięciny - dzicy dresiarze
Bacieczki - ukochany ksiądz proboszcz
i jak to może nie być wioska:P sami powiedzieliście ż tu są łąki i lasy:P[ej]
Ostatnio edytowany przez dedkids (2006-02-25 00:39:26)
Dedkids nie czepiaj sie moich ukochanych dziesiecin:D
[oops]Komenasai. Poprawka - Dziesięciny - piękne osiedle ze wspaniałymi mieszkańcami ubranymi w orginalne stroje:D
Nie czepiać mi się bacieczek jak widać to okolica bogata w animaniaków
A że nieopodal cmentarze... przynajmniej mamy cichych sąsiadów... dedkids ty już nawet w niku umarłeś
Zapomniales dodac ze jestesmy bardzo mili i kulturalni, np okazujemy nasze uczucia w postaci spalenia smietnika itp:P (ze o lekko "zmodernizowanych" placach zabaw nie wspomne:D)
jeszcze jest
Angielska(koło Komendy głównej) - kury rano tam pieją ;P
PS: Zgłaszać się tam na GG a nie to gadacie i nikt się nie zgłasza:p
Ostatnio edytowany przez Jania (2006-02-25 11:06:11)
Dedkids - dresiarze to juz nie ;p raczej skini hehe
Karoleq - dobrze powiedziane ;p
Widze, ze moj pomysl jest akceptowany Eh, nie piszcie czegos takiego zeby zainteresowany sie zgłaszał gdzies na gg tylko poprostu robmy to tutaj ;] Co do miejscowy hmm proponuje rondo przy J.P II, Hetmanskiej, Wierzbowej i Zwyciestwa albo gdzies na Dąbrowskiego. To powinno byc dla kazdego wygodne, bo chyba nie bedziemy sie tłoczyc bo centrum co nie ;p Prosze o sugestie ;]
Dabus bez pospiechu, najpierw trzeba zebrac ludzi potem gadac o miejscowce:P
No przeciez napisalem zeby chetni pisali ;] A miejscowa powinna byc z gory ustalona zeby pozniej nie bylo modyfikacji niepotrzebnych ;p
że na bacieczkach jest dużo animemaniaków proponuje miejsce takie jak np... hm lewa krypta przy prawej alejce na cmentarzu...:P a tak na serio to może, hm Auchan? szybciej mówcie kiedy pierwsze spotkanie bo sie doczekać nie moge:P
Auchan? Nie no za abrdzo zatloczone miejsce ;] tzreba dac taki punkt zeby byl widoczny dla kazdego i bardzo uogolniony. A kiedy? Jak sie zbierze minimalnie z 5 osobek i wybierze miejscowe ;]
No dobra miejscówka miejscówką ale jak takie spotkanie ma wyglądać ? Czy to ma być tylko wymiana anime i do domu, czy jakaś dłuższa rozmowa na temat danego anime czy może jeszcze jakaś inna możliwość. Zależnie od tego co ma być tematem i celem spotkania trzeba dobierać miejsce ponieważ nie wiem czy np: skrzyżowanie przy Farze będzie dobrym miejscem do rozmowy o anime
MI chodzi o wymiane anime, ale z checia porozmawiam, poznam ludzi interesujacych sie anime. a tak wogle to ile osob sie lacznie zglosilo? (wliczajac mnie)