Nie jesteś zalogowany.
Ostatni, trzynasty odcinek pierwszej serii. Czas na jakiś czas pożegnać się z Rogerem, Dorothy i Normanem. Ale... tylko na jakiś czas. Zapraszamy do pobierania z naszego bloga.
Czternasty, a zarazem pierwszy odcinek drugiego sezonu Big-O gotowy! Życzymy miłego oglądania. Zapraszamy do pobierania z naszego bloga.
Po co komu latarka, kiedy ma się Dorothy. Piętnasty (Drugi odcinek drugiego sezonu) Big-O gotowy. Życzymy miłego oglądania. Zapraszamy do pobierania z naszego bloga.
Szesnasty (S2E3) odcinek Big-O gotowy. Życzymy miłego oglądania. Zapraszamy do pobierania z naszego bloga.
A teraz coś dla spostrzegawczych. W tym odcinku twórcy zwalili jedno ujęcie. Ciekawe, czy je znajdziecie.
Proporcje? Jakie proporcje? Ja tu wszystko widzę dobrze.
Zapraszamy do kolejnego, siedemnastego już odcinka Big-O.
Życzymy miłego oglądania.
Odcinek pobierzecie z naszego bloga.
Go! Go! Power Rangers! Mighty Morphin Power Ran-
A, wait. Nie ten serial... Ale czy aby na pewno? Oddajemy wam w wasze łapki osiemnasty, najbardziej pokręcony odcinek z całej serii. Życzymy miłego oglądania.
My name is Smith. Roger Smith.
Mamy dziś 50 rocznicę premiery pierwszego filmu z Jamesem Bondem. Z tej okazji przedstawiamy wam 19 odcinek Big-O z iście Bondowską szybkością i precyzją. Życzymy miłego oglądania.
Jak widać, nawet strefa ogarnięta wojną nie ucieknie od fanserwisu. Dalej nie mam pojęcia o czym to anime jest, ale skoro Logan podesłał mi to i dał mi wolną rękę co do QC, to macie. Życzymy miłego (i krótkiego) oglądania.
EDIT: Erm, na wskutek faila przy muxowaniu, plik nie był cały. Teraz została wrzucona poprawna wersja.
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2012-10-05 12:31:31)
Gentlemen zawsze znajdzie wymówkę, żeby złapać kobietę za biust tak, żeby ona tego nie wiedziała. xD
Przed wami podwójny seans Big-O! Powoli zbliżamy się do końca.
Odcinki pobierzecie z naszego bloga.
A myślałem, że to ja mam bałagan z kablami od kompa…
Odcinki 24-25 gotowe. Życzymy miłego oglądania. Ostatni odcinek będzie jutro.
Odcinki pobierzecie z naszego bloga.
No i nadszedł koniec. To już ostatni odcinek Big-O. To już koniec przygód Rogera, Dorothy i całej reszty. Jak brzmią słowa pewnej piosenki: “It’s time to say goodbye”. Jednak pamiętajmy, “Show must go on” i będziemy brnąć dalej. Do zobaczenia w kolejnym joinie ASG-A & KS.
Willkommen, meine Damen und Herren. Heute präsentieren wir euch die achte OVA der anime Hellsing Ultimate.
Ihre geliebten Sturmbannführer~
OVA auf unserem blog.
Słabo, xell.
Ty dulowaty userze!
Kto tłumaczył? Bo takowego info nigdzie nie ma lub nie mogę się go dopatrzyć.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-10-17 21:04:02)
Ponoć ten, który wszystkich zniechęca do ogląda.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ponoć ten, który wszystkich zniechęca do ogląda.
Nic mi to nie mówi.
No na pewno nie ja. Logan zapewne, dlatego nasuwa się pytanie, jak bardzo spieprzył sprawę.
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
No na pewno nie ja. Logan zapewne, dlatego nasuwa się pytanie, jak bardzo spieprzył sprawę.
Wtedy to tylko dla serii.
Choć jedną kinówkę jakiegoś animu kiedyś dość ładnie przetłumaczył.
Oin, na Twoje tłumaczenie Hellsinga zbytnio się nie krzywiłem. Ba, nawet czekam na ten ósmy ep.
Oczywiście o Logana mi chodziło.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA