Nie jesteś zalogowany.
Znajdziecie tam wyselekcjonowany zbiór śmiesznych obrazków, filmików i tekstów z całego internetu.
Portal jest najprostszym sposobem na zabawę.
"Bo świat na smutno jest nie do przyjęcia!"
Takie treści w topie chyba jednoznacznie wyjaśniają, co to za strona :-|
Strona, wykonanie i tekst: shitsux
kthxbai
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wypijmy za błędy, za błędy na górze.
Kampai!
Co to ma być, jakaś nowa moda na animu-gimbu. Ludzie złoci!
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Dno dna. Macie u mnie tylko plusa za pijaną Haruhi (Każda pijana chodzi roześmiana xD).
W sumie, skoro za tym stoi k3nsei, to powinniśmy to lubić z powodu nielubienia mangotardów?
W sumie, skoro za tym stoi k3nsei, to powinniśmy to lubić z powodu nielubienia mangotardów?
Nie. My nikogo nie lubimy. A tutaj się tylko tolerujemy.
Zastanawiający jest brak klikalnego linku do strony...
Zastanawiający jest brak klikalnego linku do strony...
Fakt, nazwa tematu niewiele mówi. xD
FAiM napisał:Zastanawiający jest brak klikalnego linku do strony...
Żeby było łatwiej, chodzi o pogrubiony tekst.
A strona standardowo ssie.
FAiM napisał:Zastanawiający jest brak klikalnego linku do strony...
Ogarniasz, co to takiego klikalny link do strony czy przekracza to twoje możliwości?
Ty dulowaty userze!
Ogarniasz, co to takiego klikalny link do strony czy przekracza to twoje możliwości?
Skoro macie siłę na codzienne pisanie tyle spamu i trollingu na forum, to tym bardziej macie siłę na wklepanie 9 znaków, jakim jest cały adres tej strony. :]
mi się podoba
Merry_Nightmare napisał:FAiM napisał:Zastanawiający jest brak klikalnego linku do strony...
O proszę, dzidzi nie potrafi wykonać pięciu klików żeby skopiować nazwę tematu i wkleić w pasek adresu, a potrafi najeżdżać na ludzi i trollować godzinami.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
^ Przykro mi. [mnie - fixed]
Skoro macie siłę na codzienne pisanie tyle spamu i trollingu na forum, to tym bardziej macie siłę na wklepanie 9 znaków, jakim jest cały adres tej strony. :]
Co ty teraz, kurna, produkujesz? To ma być opis przyrody klikalnego linku czy o drogę się pytasz?
Merry_Nightmare napisał:FAiM napisał:Zastanawiający jest brak klikalnego linku do strony...
... .
To już do tego doszło, że wpisywanie kilku literek w pasku adresu przekracza możliwości niektórych. Ale serio? Byleby mieć pretekst do pojechania kogoś i potrolowania. Ludzie, idźcie do kina, na łyżwy, Bóg wie gdzie, bo ździebko świrujecie, a przy okazji i mój mózg się lasuje.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
coellus napisał:Merry_Nightmare napisał:Fakt, nazwa tematu niewiele mówi. xD
... .
To już do tego doszło, że wpisywanie kilku literek w pasku adresu przekracza możliwości niektórych. Ale serio? Byleby mieć pretekst do pojechania kogoś i potrolowania. Ludzie, idźcie do kina, na łyżwy, Bóg wie gdzie, bo ździebko świrujecie, a przy okazji i mój mózg się lasuje.
Zawsze możesz użyć funkcji ignorowania wybranych użytkowników, nie widzę tu problemu.
A po kselu jeździ się chyba dla zasady, bo lubi małe dzieci.
Tak tylko zwróciłem uwagę... i w sumie niczego nie trzeba wklepywać czy przekopiowywać, wystarczą trzy* kliki - przynajmniej w chrome.
* Ewentualnie nawet dwa.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2012-10-19 13:22:46)