Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jak w temacie, może komuś będzie się chciało przetłumaczyć mange "Angel Beats heaven's door"
Ostatnio edytowany przez Minatano (2013-03-25 23:48:48)
Jak w temacie, może komuś będzie się chciało przetłumaczyć "Angel Beats heaven's door"
Napisy są, nawet 2 wersje. Szukaj jako Angel Beats Special 2
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Demonis Angel napisał:Napisy są, nawet 2 wersje. Szukaj jako Angel Beats Special 2
Spójrz na dział, w którym założony jest temat. ; ]
A, to wybaczcie offtop, nie zwróciłem uwagi, ale to zadziwiające, że w tym dziale nie ma tematu "Jaką mangę chcielibyście mieć przetłumaczoną".
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2012-10-21 09:40:40)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
I tak by się nikt za to pewnie nie wziął. Nie ma sensu ludziom nadziei robić, że wpiszą coś w temat i ktoś zrobi przekład danego komiksu. : p Już lepiej odesłać na jakieś forum, gdzie główną tematyką jest tłumaczenie mangu. Szansa na spełnienie zachcianki z pewnością byłaby większa.
Ostatnio edytowany przez Camizi (2012-10-21 10:23:12)
Helheim jest w trakcie wydawania projektu. Tzn aktualnie na poziomie tłumaczenia, ale znając tempo osoby, która się tym zajmuje, szybko poleci do korekty ;]
Jeśli troluję - robię to nieświadomie, wybacz.
Strony 1