Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
buahaha ~bodzio na drzewo, albo nie zdążysz zessać xDD
Szybka piłka,
Kłopoty z MF
Uwaga! Ponieważ na MF najwyraźniej zostały wprowadzone limity pobierania plików spakowanych rarem i podzielonych na części, mogą pojawić się problemy ze ściągnięciem naszych relków.
W dniu jutrzejszym zostanie udostępniony zbiorczy torrent do Big O, a dla reszty plików wrzuconych na MF będziemy starali się sukcesywnie udostępniać alternatywny download.
i na co wrzucacie? glumbouploads.com a może maser disaster jak upload na wszytskie serwisy? typu http://www.embedupload.com/ gdzie jak zauploadujesz, to strona sama dalej rozsiew i w dodatku można dodwać loginy i passy
buahaha ~bodzio na drzewo, albo nie zdążysz zessać xDD
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Wspomniał o torrencie - epków z ddl nigdy nie ściągam.
Na razie nie będę kombinował z innymi serwisami, tylko wykorzystam nasze konto na f.pl. Jak na nim wyczerpie się miejsce, to będziemy myśleć.
A tymczasem przy nowościach chyba do łask wróci torrent
GG: 1677958
a jak to wyglada z innymi badziewiakami pokroju p2m czy coś takiego? Bo rozumie że na ircu trzeba miec wlasnego bota, nie?
p2m szybko pada, bo skrzynki e-mail, przez które są przesyłane dane są bardzo często usuwane (przynajmniej ostatnio).
Choć trzeba przyznać, że teraz jest to niezła alternatywa dla ddl, bo do torrentów nie mają się jak dobrać.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2012-10-13 21:59:16)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Że tak zapytam, wtapialiście jakiekolwiek informacje o sobie w obraz? Wiem, że pytanie jest głupie, a takie informacje są wkomponowane w obraz lub w rogach i nie przeszkadzają, ale mi jednak przeszkadzają wszelakie modyfikacje wideo.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Że tak zapytam, wtapialiście jakiekolwiek informacje o sobie w obraz? Wiem, że pytanie jest głupie, a takie informacje są wkomponowane w obraz lub w rogach i nie przeszkadzają, ale mi jednak przeszkadzają wszelakie modyfikacje wideo.
Sezon 1: Logo, tytuły odcinków, creditsy, ending
Sezon 2: Logo, ending
Dzięki. Podłącze się z seedem pierwszych 13 epków.
Dodam tylko, że logo pojawia sie jedynie w czolowce gdy jest tytul anime.
Thx, bodzio
Dodam tylko, że logo pojawia sie jedynie w czolowce gdy jest tytul anime.
Tego się domyśliłem, ale i tak mnie denerwuje.
I tak muszę pobrać (seed jedynie w nocy, bo przez dzień nie ma sensu), bo wydaliście najlepsze napisy do tego (strzelam biorąc pod uwagę wcześniejsze inne, które oglądałem z waszymi napisami).
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Zróbmy PayPala i zrzutkę na serwer. Jedno piwo od każdego użytkownika mniej i będą mięli DDL na rok. :]
To cóż - podziękowania za całą serię się należą.
Ogólnie większych zastrzeżeń nie mam. Choć widziałem dopiero 4 odcinki (z braku czasu).
Obraz w porządku, type też. No i cała seria, to się liczy najbardziej.
Poseeduję jeszcze z miesiąc, bo widzę, że jest sporo chętnych (choć głównie japońce to ściągali).
Przy torkach na nyaa to norma. Na dzień dobry jak wrzuciłem Gundama, to na 6-7 ściągających był tylko jeden polak a reszta to japońce
Przy torkach na nyaa to norma. Na dzień dobry jak wrzuciłem Gundama, to na 6-7 ściągających był tylko jeden polak a reszta to japońce
Bo mało to naszych w Japonii. W tej dziedzinie jesteśmy gorsi od zarazy, bo wszędzie się wciśniemy.
Można prosić o seedowanie torrenta zbiorczego?
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Masz ode mnie seeda, o dziwo jeszcze nie wywaliłem z dysku.
Edit: No tak, obejrzałem do 4 epka.
Edit: I od razu z jednej zrobiły się 3 pijawy...
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-12-27 23:47:12)
Ja też mogę prosić poseedowanie, bo ściągam od 2 tygodni i mam 20%?
Ja też mogę prosić poseedowanie, bo ściągam od 2 tygodni i mam 20%?
Nie. Wywaliłem i nie obejrzałem nawet do końca.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna