Nie jesteś zalogowany.
Nie rozumiem jak mi twój post miał mi niby pomóc, to gdzie mam i jak szukać? Chce znaleźć te serie w jak najlepszej jakości (z tego co pamiętam to najlepiej mi się oglądało z takimi właściwościami:BD 1920x1080 x264 FLAC)
To na Bakabt, też ma słabą jakość wystarczy że zobaczysz na zdjęcia pod tym, poza tym nie mogę tego ściągnąć. Ktoś mi powiedział że to tak słabo wygląda przez to że ściągnąłem w formacie mp4, jednak po poszukaniu mkv też nie najlepiej.
To jest takie trudne do zrozumienia? Nie wyszło na BD i tyle. Jeżeli masz gdzieś 1280x720 lub 1920x1080, oznacza to, że to jest upscale z DVD. Czyli nigdzie nie znajdziesz w porządnej jakości o takiej rozdzielczości, chyba że kiedyś wydadzą powtórkę tej serii w telewizji, wtedy będziesz miał prawdopodobnie jakość HD lub wydadzą remaster BD.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-10-22 21:38:38)
Sprawdź to, co wisi na bakabt. Tam z reguły trzymają najlepsze osiągalne wydania.
Zdaje się, że jest to najlepsza jakościowo wersja tego animu.
Aaa przepraszam ale nie wiedziałem co to jest BD, dzięki za pomoc!
W TV nadawali to jako upscale, więc wątpię w wydanie BD - no chyba że jako kolejny upscale .
Może ktoś poseedować?
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2012-10-23 07:34:11)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
A nie lepiej od razu pl hardka?
Nie, bo mi brakuje tylko 16mb.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Naprawdę bym się nie zdziwił, jakby wyszło tak, że szybciej będzie ściągnąć tego pl hardka.
Ja też się nie zdziwię, ale jak na razie jestem uparty.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Poszukuję brakujących napisów do Honey & Clover II odcinka 11 (tak szukałem w google) jeśli ktoś by posiadał i byłby bardzo dobrą duszyczką byłbym wdzięczny za wrzucenie i podesłanie linku do tych napisów.
Edit.
Ostatnio edytowany przez Diablos (2012-10-24 21:28:48)
Ma ktoś namiary na tego gniota?
[OZC-EZ8] Code Geass R2 Omake Flash [720p]
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Na stronie grupy OZC masz. Dokładniej torrent CG R2
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dzięki. Trochę inna nazwa, dlatego wyszukiwarki nie znajdywały.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Witam. Dzisiaj chciałbym wysępić kilka odcinków Neon Genesis Evangelion, a dokładnie 2, 3, 4, 5 i 18 hardek od Basaki.
Wszystkie znalezione prze zemnie torrenty nie wstają to samo z DLL, nawet odpaliłem emule do pracy i kicha, a na chomika dzisiaj nie mam kasy.
Tak wiec gorąco proszę o podesłanie namiarów na te epki.
Ostatnio edytowany przez hamer006 (2012-11-02 03:04:56)
Poszukuję osoby lub osób które chciałby poprawić moje ratio na bakabt.me ;] Gwarantuję 400-500 KB/s downloadu. Ratio mam tragicznie, a tych anime jakoś nikt ściągać nie chce xD
http://bakabt.me/166819-tasogare-otome- … water.html
http://bakabt.me/browse.php?q=Kuroko+no … Basketball
Ostatnio edytowany przez Tanis (2012-11-01 17:43:39)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Poszukuję osoby lub osób które chciałby poprawić moje ratio na bakabt.me ;]...
Logujesz się na konto korzystasz z wyszukiwarki, znajdujesz poszukiwaną serię, kopiujesz link do niej, wylogowujesz się, pobierasz torrent, ładujesz do programu... wynik końcowy równy zerowym problemom z pilnowaniem ratio
8 man after - Poszukuję pełnego filmu tyle, że z Japońskium Dubingiem i jakimiś napiskami. Bardzo fajny filmik, który myślę że warto przetłumaczyć.
8 man after - Poszukuję pełnego filmu tyle, że z Japońskium Dubingiem i jakimiś napiskami. Bardzo fajny filmik, który myślę że warto przetłumaczyć.
Będzie ciężko. Poza Japonią ta OVA została wydana jedynie w USA i tylko z angielskim dubbingiem.